shareit

Певицата Келси Картър си татуира Хари Стайлс върху лицето

| от chronicle.bg |

Интернет остана със смесени чувства, когато американската певица Келси Картър показа новата си татуировка. На дясната си буза Картър изобрази лицето на изпълнителя от младежката група One Direction Хари Стайлс. Работата по рисунката обаче изглежда доста съмнителна.

В социалните мрежи бързо се появиха шеговити коментари относно употреба на наркотици и препоръки за козметика, с която момичето може да използва, за да покрие татуировката. По-рано този месец, Келси загатна, че подготвя подарък за рождения ден на Хари, който е на 1 февруари. Сега някои потребители на Twitter изтъкнаха, че и картичка би свършила работа.

„Най-накрая знам какво ще подаря на Хари за рождения му ден….“

Има известни съмнения дали татуировката всъщност е истинска, защото…

… е трудно да си представим такава неудача. Особено от татуист като Ромео Лакост, който е работил върху хора като Кендрик Ламар и Джъстин Бийбър. Той също сподели снимка в Instagram акаунта си с думите „Не мога да повярвам, че келси картър си направи татуировка на Хари Стайлс.“ В момента в музикалния свят доста изпълнители татуират лицето си, особено младите. Хора като Пост Малоун, Лил Ксан и Джъстин Бийбър.


Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) на

 
 
Коментарите са изключени за Певицата Келси Картър си татуира Хари Стайлс върху лицето