6 неща, които жените търсят в бъдещия си мъж

| от |

За добро или за лошо, за много мъже е научна фантастика всякакъв интимен контакт с човек от противоположния пол. Но всички вие несигурни младежи, повярвайте, това не трябва да бъде така. Вижте кои са качествата, които жените търсят в бъдещите партньори.

Благоприличие

На първо място! Без благоприличие сте нищо. Надяваме се, че родителите вече са ви научили как да се държите, особено когато става дума за жени. Няма значение дали става дума за младо момиче или възрастна жена, към тях винаги трябва да се държите като истински джентълмен.

man kissing womans hand

Работа (или търси активно)

Разбира се, не е важно колко знаеш и можеш, а е важно на чия страна си и кои хора познаваш. Но това не означава, че трябва да се откажете.

При жените това никога няма да ви бъде от полза. Те търсят сигурност и ще гледат да намерят някой, който може да им я осигури. Ако те са финансово стабилни, няма да оставят на някой да им харчи парите.

Интелигентност

Жените обичат мъже, които се изразяват добре. Обикновено си мислят, че са изключително умни. Ако и тогава не ви се получава, опитайте се да научите няколко сложни думи и умело ги използвайте в компанията на жена.

Умения в леглото

Имаме доста неща, които сме казали за секса (може да цъкнете тук). Няма смисъл да говорим колко е важно да бъде истински майстор в леглото.

v leglotoo

Самочувствие

Жените обичат мъже със самочувствие! Виждали ли сте някой сдуханяк да има приятелка, която всички да искат? Много рядко, нали?

Чувство за хумор

Тя просто обожава да се забавлява, бъдете такъв. Мъжете с чувство за хумор демонстрират, че по-лесно и с успех се справят с трудностите, пред които ги изправя животът. Затова те се възприемат от голямата част от жените като по-благонадеждни и подходящи за евентуално съжителстване.

 
 
Коментарите са изключени за 6 неща, които жените търсят в бъдещия си мъж