Обувката за бягане в бъдещето

| от chronicle.bg |

Бягането не е само олимпийски спорт. В последните години то се превръща в дейност, засягаща живота на все повече и повече хора, които избират да практикуват този спорт. Вдъхновени от разрастващото се влияние на тази дейност, Adidas дава своя принос в новата ера на бягането.

Компанията дърпа завесата, за да представи най-новите adidas ULTRABOOST 19 – най-адаптивната, заредена с енергия, версия на емблематичния модел за бягане досега.

Създавайки новия adidas ULTRABOOST 19, дизайнери и технолози работят с хиляди бегачи от цял свят, за да дадат нов живот на обувката. Заедно те преработват модела от 17 до 4 ключови за бягане компонента, с по-лек адаптивен силует за разтърсващо бягане.

SS19_Ultraboost19_3

Новият модел включва оптимизирана BOOST технология с 20% повече BOOST в подметката за извличане на повече енергия с всяка стъпка. Тя се комбинира с новата технология Torsion Spring, която изстрелва бегача напред с лекота. Резултатът е високотехнологична конфигурация, даваща възможност на обувката да възвръща още повече енергия и да се движи с бегача без загуба на енергия.

Новата 3D рамка на петата защитава крака при взаимодействие, давайки поддръжка и стабилност за по-сигурно бягане. Материята в горната част Primeknit 360 удобно обгръща стъпалото за цялостна поддръжка и комфорт.

Аdidas ULTRABOOST 19 е вдъхновен и създаден за нова ера в бягането – по-креативно, социално и отворено от преди. За да отбележи това, adidas дава начало на кампанията Recode running, която представя бегачите, който трансформират спорта всеки път, в който бягат.

SS19_Ultraboost19_1

Сам Ханди, вицепрезидент Дизайн, adidas Running, споделя „Бягането постоянно се развива, затова създадохме adidas ULTRABOOST 19. За да дадем нови възможности на бегачите по целия свят, за да продължим да променяме и предизвикваме какво е бягането и как изглежда то. Създадохме обувка, която дава повече възвръщане на енергията, за да могат всички да бягат с повече сила и увереност.

Първите поддръжници на ULTRABOOST 19 и докоснали се до модела, са глобални атлети и личности от шоубизнеса – Лионел Меси, Пауло Дибала и Пол Погба, лекоатлета Вайдеван Никерк, холивудският актьор Чадуик Боузман и риалити персоната Кендъл Дженър.

 
 
Коментарите са изключени за Обувката за бягане в бъдещето