shareit

Джъстин Бийбър си направи татуировка на лицето

| от chronicle.bg |

След месеци криене, новата татуировка на Джъстин Бийбър вече е пред жадните очи на феновете. Тя е мъничка, над дясната вежда на младия музикант и гласи просто „grace“ (от англ. – грация, благоволение, изящество). Направена е от татуиста JonBoy, който преди известно време постна снимка с Джъстин и 21-годишната му съпруга Хейли Бийбър с надпис „Style&Grace“. Моделката също има татуировка, което все още не е оповестила официално, но предполагаме, че пише „style“…

„През 2018 година имах много работа. И с татуировки, и върху неща вътре в мен, които никога не съм си помислял, че ще видя. Толкова много пъти исках да се предам и молих Бог да ме прибере вкъщи. Но след ми беше напомнено за какво съм на този свят чрез хора като теб, които татуирам и ми споделят трудностите, притесненията, загубени любими, спомени и победи в живота си през тези малки татуировки с огромно значение.“ Това сподели JonBoy заедно със снимката на Джъстин.

Джъстин и Хейли обявиха годежа си през ноември като той е предложил още през юли. Двамата се венчаха през септември, а официална голяма церемония с родители и гости все още се очаква.

 
 
Коментарите са изключени за Джъстин Бийбър си направи татуировка на лицето