Какво да оберем, ако сме глупав човек

| от |

Обирите на инкасо автомобили са като „Милион и едно желания“ – веднъж на 6 месеца. Веднъж на всеки 6 месеца някой се опитва да обере банкова кола и в това няма нищо чудно – все пак има яко пари вътре. Проблемът е че се охранява. Глупаво е да обираш нещо, което се охранява толкова силно. Затова, след като уточнихме, че си глупав, ето няколко предложения за по-безопасни набези. Не чак толкова печеливши, но безопасни.

Баби

Бабите са по-лесни за обиране от инкасо апаратите. А и за толкова години живот все трябва да са се научили да живеят на слънчева светлина и да ядат въздух

Деца

Децата са лесни за обиране и имат телефони. Така подпомагате и културата на държавата, защото децата ще останат травмирани от случката и като пораснат големи, ще сюблимират печалните си чувства в някакво изкуство. Казваме ви го, защото едва ли ще забележите.

Коли

Та те дори не са живи, те са предмети, какво биха могли да ви направят! Единствената им защита е стъкло и аларма, която я събуди някого, я не. Но имайте предвид, че става въпрос за цивилни коли. През нощта. Паркирани, не движещи се.

Лафка

Хайде, оберете някоя лафка. Хайде де. Какво толкова, някаква си лафка…

Държавата

Ако не знаете как да се оправяте с източване на ДДС и тем подобни, отчупете пейка и я върнете за вторични. Много е важно да запомните, че трябва да откраднете метална пейка, а не дървена. Запишете си! „Пейка“ се пише с „й“.

 
 
Коментарите са изключени за Какво да оберем, ако сме глупав човек