shareit

Вижте Мила Йовович в „Monster Hunter“

| от chronicle.bg |

Можем да видим Мила Йовович в игралния филм „Monster Hunter“ по едноименната серия игри. Актрисата поства селфита от снимачната площадка, някои от които показват как ще изглежда персонажа й, лейтенант Натали Артемис. Повечето загатват по-модерен и военен прочин на „Monster Hunter“.

Серията игри са RPG във фантастичен свят. Вие сте Хънтър и събирате ресурси и правите оръжия, за да от се сражавате с по-големи и по-страшни чудовища. Режисьорът Пол Андерсън обаче движи филма в друга посока. Вместо Хънтър, сюжетът ще следва съвсем нов персонаж, Артемис, която се озовава в паралелен свят, пълен с въпросните чудовища.

Първото официално фото, пуснато от IGN, ни показва Йовович и Тони Джа (Като Хънтър), които носят типични за играта оръжия. Заедно със снимката получаваме и синопсис, който върви така:

„Зад нашият свят, има друг: свят, в който господстват със смъртоносна кръвожадност опасни и мощни чудовища. Когато лейтенант Артемис и нейните войни попадат в него, преживяват шока на живота си в отчаян опит да оцелеят срещу гигантските си врагове. Артемис ще се съюзи с мистериозен мъж, който знае как да отвърне на удара.“

pmy87XeqxiPCEbbmEyGWF-os-r0HF4jsMOvA_zDrwP8

„Monster Hunter“ не е първият филм по игра, който правят съпрузите Андерсън и Йовович. Тя, разбира се, играе в „Resident Evil“, а Андерсън режисира три от филмите и все още е замесен във франчайза, който в момента е направил около $900 милиона в боксофиса, въпреки цупенето на критиците.

 
 
Коментарите са изключени за Вижте Мила Йовович в „Monster Hunter“