Уди и Бъз отиват на панаир в новия трейлър на „Toy Story 4“

| от chronicle.bg |

Disney и Pixar също се отбелязаха на рекламното фиаско с моменти на спорт, наречено Super Bowl. Те пуснаха трейлър на „Toy Story 4“.

„Toy Story 4“ идва 10 години след тройката и почти 25 години след първия филм от франчайза. Режисьор e Джош Кули, който преди това направи за студиото кратката анимация „Riley’s First Date?“ (Първите два филма са режисирани от Джон Ласитър, а Лий Ункрич, който помогна за втория и снима „Coco“, режисира третия).

Синопсис: „Уди винаги е бил уверен за мястото си на този свят и за това, че приоритет за него е да се грижи за детето си – независимо дали то ще е Анди или Бони. Така че когато новият проект на Бони, Форки, се самообявява за боклук, а не за играчка, Уди го приема за лична мисия да го убеди в обратното. Когато Бони взима всичките си играчки на семейно пътуване, Уди се поема в неочаквана посока и се среща с дългогодишния си приятел Бо Пийп, чийто приключенски живот е поочукал малко порцелана й. Двамата осъзнават, че животите им са на светлинни години един от друг, но това се оказва, че е най-малкото им притеснение.“

Тим Алън, Том Ханкс, Ани Потс, Джоун Кюсак, Уолъс Шоун, Джон Ратзенбергер, Майкъл Кийтън и Кристен Шаал се завръщат в ролите си във франчайза „Toy Story“. Новите участници са Тони Хейл, Кийгън-Майкъл кей, Джордан Пийл и Киану Рийвс.

Disney пуска „Toy Story 4“ на 21 юни. Ето трейлър:

 
 
Коментарите са изключени за Уди и Бъз отиват на панаир в новия трейлър на „Toy Story 4“