shareit

Уди Алън снима нов филм в Испания

| от chronicle.bg |

Режисьорът Уди Алън снима нов филм в Испания след като Amazon не пусна последната му продукция „A Rainy Day In New York“. Тя беше заснета преди 2 години с Тимъти Шаламе и Ел Фанинг в главните роли. След последвалите обвинения към Алън обаче Amazon отложи безсрочно филма, а Шаламе се извини за това, че е работил с режисьора и дари заплащането си на благотворителната Time’s Up. В момента Уди Алън съди Amazon – повече за това на линка отстрани.

Celebrity Sightings in New York City - September 11, 2017

Според The New York Times в момента Алън снима нов проект в Испания. Компанията Mediapro, с която работи по „Vicky Cristina Barcelona“ и „Midnight In Paris“, финансира филма като това беше потвърдено от говорител на Mediapro, но още информация не беше разкрита.

Преди съдебните си премеждия Уди Алън е един от най-силните режисьори в Холивуд благодарение на филми като „Annie Hall“, „Manhattan“, „The Purple Rose of Cairo“, „Hannah and Her Sisters“ и още. През 2014 Кейт Бланшет спечели Оскар за играта си в „Blue Jasmine“ и открито изрази благодарности към Уди. Сега обаче става все по-трудно за него да си намери приятели в Холивуд.

Затова ще бъде любопитно и да видим колко и какви таланти ще успее да събере за новия си проект. В Европа той все още има добър имидж, така че може би е разумно да очакваме актьори от нашия континент.

 
 
Коментарите са изключени за Уди Алън снима нов филм в Испания