shareit

Трейлър на новия филм от Томи Уисо – „Big Shark“

| от chronicle.bg |

Томи Уисо, станал известен с играта си в невероятния филм „The Room“, в момента снима нова лент – „Big Shark“.

„The Room“ излиза през 2003 година и бързо става един от най-известните филми в света, основно заради съмнителните си качества и толкова лоша, че чак прекрасна актьорска игра от страна на самия Томи Уисо.

През годините след премиерата филмът се превръща в култ. Въпреки че всеки елемент от него е потресаващо лош, кината често го включват в програмата си. Често и зрителите замерят екрана с пластмасови лъжици, когато в кадър се появи домакинската посуда на главния герой.

Няма да описваме сюжета на филма „The Room“ – гледайте го. Гледайте го задължително!

Миналата седмица Уисо и неговият приятел (и във филма) Грег Сестеро отговаряха на въпроси от фенове след прожекция на „The Room“. Тогава те показаха и трейлъра на новия си проект „Big Shark“.

Уисо представя филма като ситуиран в Ню Орлиънс и вдъхновен от собствения му престой в града. Целият сюжет все още се пази в тайна, но Сестеро разкри, че се разказва за трима огнеборци, които се опитват да спасят света (ние подозираме, че светът е нападнат от акула).

Тази информация силно напомня серията филми „Sharknado“, които също споделят жанра на толкова лоши, че чак любопитни филми.

 
 
Коментарите са изключени за Трейлър на новия филм от Томи Уисо – „Big Shark“