shareit

Тестостерон в конски дози: 10 филма, в които Скалата разцепва

| от chronicle.bg |

Днес е специален ден. Не защото грее слънце, не защото е началото на май и пролетните алергии започват и не защото е рождения ден на д-р Бенджамин Спок. А защото Скалата, този епичен манифестатор на чиста мъжественост, празнува 46-тия си рожден ден и навлиза в най-силната възраст на мъжа. А най-силната при Дуейн Джонсън значи наистина много силна.

Неговата страст към бойните изкуства не идва отникъде. Дядо му по майчина линия, Питър Майви, е бил кечист. От 1982 до 1988, след смъртта на дядо му, баба му по майчина линия става ръководител на кеч компания. Баща му Роки Джонсън е бивш шампион по двойки в WWF. В началото на кеч кариерата си Дуейн Дъглас Джонсън се бори, като Роки Майвия, комбинирайки имената на баща си и дядо си.

Заедно с баща си и дядо си, други членове на фамилията Джонсън са бивши кечисти, включително чичовците му Дивите самоанци (Афа и Сика Аноа’и) и братовчедите му, Ману, Йокозуна, Рикиши, Рози и Умага. След като Дуейн се съгласява да влезе в „семейния бизнес“, баща му се съпротивлява, но се съгласява да го тренира, като му казва, че ще се отнася с него, като с всеки друг, който иска да стане кечист. С помощта на ветерана в кеча Пат Патерсън, Джонсън получава няколко тренировъчни мача във федерацията през 1996. Побеждава The Brooklyn Brawler, използвайки истинското си име – Дуейн Джонсън, и губи останалите мачове срещу Chris Candido и Owen Hart. След като впечатлява с таланта и харизмата си Джонсън подписва договор след като участва във федерацията на Джери Лоулър United States Wrestling Association, където участва с прякора си „Flex Kavana“. Докато е там той печели отборната титла на USWA със партньора си Барт Соуйер през лятото на 1996 г.

Нямаме хартия да изпишем всичките му титли, награди и постижения в кеча, затова ще се спрем на неговата кино кариера, която също не е за пренебрегване. Избрахме 10 роли на Скалата, в които тестостеронът е на прекалено високо ниво, а мускулите са навсякъде.

Малко ни е страх да не види статията и да не ни се скара, че сме пренебрегнали някоя и друга негова роля, но разчитаме на шанса да не знае български.

 
 
Коментарите са изключени за Тестостерон в конски дози: 10 филма, в които Скалата разцепва