shareit

Сара Джесика Паркър вече е голямо момиче

| от chronicle.bg |

Много хора не я харесват, защото не била красива.

Ние обаче знаем, че красотата не е задължително условие, за да бъдеш известен и добър в това, което правиш. Силата на Сара Джесика Паркър е друга – тя е в излъчването, в актьорската игра, в модата. Днес тази жива икона става на 51 години.

Сара е носителка на две награди „Еми“ и четири награди „Златен глобус“.

Освен актриса и продуцент, тя е лице на световно известни марки и е считана за модна икона и влиятелна фигура в областта на модата. Нейния връх в кариерата й като актриса е ролята в сериала „Сексът и градът“. Героинята й Кари Брадщоу е журналистка в местен вестник със своя рубрика. Сериалът бързо придобива силна гледаемост още след старта на първия сезон през лятото на 1998г. От тогава вече има заснети 6 сезона и два едноименни пълнометражни филма.

Освен с ролята си в „Сексът и градът“ Сара Джесика Паркър е известна и с участието си във филмите „Меден месец във Вегас“ (1992), „Точен прицел“(1993г), „Ед Ууд“ (1994г), „Клуб първа съпруга“ (1996), „Марсиански атаки“ (1996г.), „Камъкът на раздора“ (2005), „Къде покриха Морган?“ (2009). “, „Бягство от планетата земя“(2013г. ) и сериалът „Клуб Веселие“ (2009-2015г.)

Тя се омъжва през 1997 година за актьора Матю Бродерик, от когото има син. По-късно през 2009 година семейството се увеличава с две близначки, родени от сурогатна майка.

Вижте галерията на Сара Джесика!

 
 
Коментарите са изключени за Сара Джесика Паркър вече е голямо момиче