shareit

Ричард Гиър се завръща на екран в „MotherFatherSon“: Трейлър

| от chronicle.bg |

„MotherFatherSon“ е новата драма на BBC, която в първия момент привлича с присъствието на Ричард Гиър.

Трилърът следва медийния магнат Макс (Гиър), който пристига в Лондон, докато Великобритания се подготвя за безмилостни избори между двете водещи партии, водени от министър-председателят (Дани Сапани) и лидерът на опозицията Ангела Хауърд (Сара Ланкашир), които търсят помощта на милиардера.

Но встрани от политическото бойно поле синът на Макс, Кейдън (Били Хау), който води вестника на баща си The National Reporter, заедно с бившата си съпруга Кейтрин (Хелън Маккрори) създават още по-голяма буря. Тя предстои да се развие в осемте серии на проекта, очакван да бъде най-силният на BBC от „Bodyguard“ насам.

motherfatherson-48ee

Режисьорът Джеймс Кент призна, че привличането на Гиър „не беше лесно“, макар и ключово. „Работата ми стана много по-лека с участието му, който освен звездния си статус, има и страхотно присъствие на екрана. Дългата мъка да убедя си струваше напълно. Като актьор, ти се доверяваш на снимачния екип и затова трябваше да направим някои промени. Ричард беше много внимателен, но в крайна сметка се присъедини към нас, защото много хареса сценария.“ Сценарист е Том Роб Смит от „American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace“.

„MotherFatherSon“ е политически трилър и психологическа драма. Смит прави сценария специално за Гиър: „В него има една неяснота, която само той притежава и може да покаже. Каза ми, че не иска да играе негативен образ. В сериала ни няма злодеи, никой не е добър или лош.“

Премиерата на „MotherFatherSon“ е на 6 март.

 
 
Коментарите са изключени за Ричард Гиър се завръща на екран в „MotherFatherSon“: Трейлър