shareit

Нещо ново през февруари: „Аз съм нощта“ с Крис Пайн

| от chronicle.bg |

Тъй като този месец е неприлично беден от страна на премиерни сериали, няма как да не обърнем специално внимание на малкото, което ще излезе през февруари… и си струва да бъде гледано. В тази посока, от днес вече сериалът на Пати Дженкинс („Жената чудо“) „Аз съм нощта“ е достъпен в онлайн стрийминг платформата HBO GO.

Лимитираният драматичен сериал „Аз съм нощта“ (I Am the Night) е вдъхновен от едно от най-кръвожадните убийства в историята, е режисиран от Пати Дженкинс („Жената-чудо“, „Чудовище“). Действието, развиващо се в шест епизода, е по сценарий на Сам Шеридан (автор на A Fighter’s Heart, The Disaster Diaries), а в главната роля ще видим очарователния Крис Пайн („Жената-чудо“, „Стар Трек“).

След като от днес са налични първите два епизода на сериала, всеки следващ вторник ще излиза нов епизод. Телевизионната премиера у нас по HBO е на 4-ти март.

Вдъхновен от истински събития, оригиналният сериал на TNT „Аз съм нощта“ разказва историята на Фауна Ходел (Индия Ийсли) – тийнейджърка, изоставена от майка си като бебе и отраснала в Рино, Невада. Тя живее сравнително спокойно предвид мистерията на произхода си, докато един ден не открива нещо, което ще я накара да си зададе много въпроси.

Фауна тръгва по следите на миналото си и така се запознава с дискредитирания репортер (Крис Пайн), преследван от случай, който е отразявал. Двамата поемат по оскъдните следи от миналото на Фауна, които ги отвеждат до известния гинеколог от Лос Анджелис д-р Джордж Ходел (Джеферсън Мейс) – човек, свързан с една от най-порочните тайни на Холивуд и едно неразкрито убийство – това на Черната далия.

В компанията на Крис Пайн се присъединяват младата Индия Айли („Подземен свят: Пробуждане“, „Тъмно огледало“) в ролята на Фауна Ходел, носителят на награда „Тони“ Джеферсън Мейс („Американците“, „Закон и ред: Специални разследвания“) в ролята на Джордж Ходел, Лейланд Орсър („Централа Берлин“) като Питър Съливан, Юл Васкез („Последният летящ флаг“) като Билис, Дилън Смит („Лабиринтът: Последният кандидат“, „Лимонада“) като Сеп, Голдън Брукс (Girlfriends) като Джими Лий, Джъстин Корнуел („Тренировъчен ден“, We Are Boats) като Терънс Шай, Джей Полсън („Момчетата от Медисън авеню“) като Оулс и Кони Нилсен като Корина Ходел.

Ако все още се чудите дали да запълните времето си с „Аз съм нощта“… изгледайте трейлъра:

 
 
Коментарите са изключени за Нещо ново през февруари: „Аз съм нощта“ с Крис Пайн