Малка пауза за „The Big Bang Theory“, ето кога се завръща

| от chronicle.bg |

Този четвъртък, както и следващия, „The Big Bang Theory“ няма да има нови епизоди. Сериалът продължава през първата седмица на декември. Популярният ситком в момента е на финалния си сезон 12. Имало е планове и за 13-и, но Джим Парсънс не е изявил желание да участвва и от CBS са решили направо да не подновяват сериала.

От началото през септември сериалът се радва на рейтинг от повече от 12 милиона зрители на седмица (което всъщност е значително по-малко от миналата година).

Ваканционните дати са 22 и 29 ноември.

Официално по телевизията този четвъртък се излъчи пилотния епизод на сезона „The Conjugal Configuration“, а другата седмица ще се излъчи „The Wedding Gift Wormhole“ – вторият епизод на сезона.

„The Big Bang Theory“ се завръща с нов епизод на 6 декември. Няма подробности около събитията в него. Той е 10-и от общо 24. Още подобни почивки се очакват и с наближаващите празници, както екипа прави всяка година.

Остават само още 15 пъти, в които феновете ще видят любимите си нърдове и съвсем естествено очакват да се случи нещо голямо! За последно Ейми и Шелдън останаха разочаровани от развитието на работата им (за която Ленард може да помогне). Има вероятност това да не е края на академичния им път веднъж щом се разведрят малко. Очакваме отново сватба – на Раж и Ану – което означава, че финалът може да бъде и в Индия. Не знам, а и в момента е безполезно да гадаем.

 
 
Коментарите са изключени за Малка пауза за „The Big Bang Theory“, ето кога се завръща