shareit

Следващият проект на Лука Гуаданино ще бъде сериал за HBO

| от chronicle.bg |

В последните две години името на Лука Гуаданино доби популярност далеч отвъд независимото кино. Започвайки от „Призови ме с твоето име“ през 2017 г., а миналата година излезе Suspiria. И макар последният филм да не се представи добре от гледна точка на приходи, Гуаданино определено е име, което ще чуваме все по често.

Предстои да видим следващия проект на италианския режисьор, който се присъединява към отбора на HBO, за да режисира един от бъдещите им оригинални сериали.

Сериалът носи заглавието „We Are Who We Are“ (букв. „Ние сме тези, които сме“). Действието се развива в Италия, а историята разказва за двама тийнейджъри, които живеят във военен лагер. Фрейзър Уилсън и Кейтлин Харпър са близки познати, които околните подозират че са повече от приятели. Но Фрейзър тъгува по своя приятел от родния град, Марк, като същевременно с това влиза в романтични отношения с по-възрастен от него войник на име Джейсън.

Снимките на сериала би трябвало да започнат през май и да приключат през октомври, като епизодите би трябвало да са осем. Гуаданино пише сценария заедно с Паоло Джордано и Франческа Маниери.

От всички телевизионни гиганти, чийто конвейери работят на пълно обороти, бълвайки какво ли не, едва ли има по-добро място за естетиката на Гуаданино от HBO. Това, което е сигурно, е че италианецът отново ще ни достави визуални наслади под формата на страхотни кадри, а предвид свободата, която компанията дава на своите режисьори, „We Are Who We Are“ ще си струва гледането отвсякъде.

 
 
Коментарите са изключени за Следващият проект на Лука Гуаданино ще бъде сериал за HBO