shareit

Комедийният сериал „Чудотворци“ с Даниел Радклиф вече е достъпен у нас

| от chronicle.bg |

Преди няколко дни ви разказахме накратко за една от предстоящите телевизионни премиери този месец. Става въпрос за комедийния сериал „Чудотворци“, в който участват Даниел Радклиф и Стив Бушеми. От вчера вече сериалът, базиран на книгата на Саймън Рич „What in God’s Name“, e наличен в каталога на HBO GO.

Актьорите Даниел Радклиф (ангелът Крейг), Стив Бушеми (Господ), Джералдин Вишванатан (ангелът Елиза ) и Каран Сони (мениджърът на ангели Санджей) забъркват лека и забавна ситуационна комедия в 7 епизода от по 20 минути.

Действието се развива в офиса на „Рай ООД“. Господ (Стив Бушеми) е изключително отегчен и нехаен за проблемите на Земята. Потънал в удобния си диван по халат и чехли с дистанционното на телевизора в ръка – единствената му мисъл е как да се скатае от божествените си задължения. Радклиф е Крейг – второразреден ангел, който е единственият служител в отдела за сортиране и сбъдване на човешките молитви. Хилядолетия наред Крейг се задоволява да изпълнява само дребни молби за загубени вещи, без да поема отговорност за съществените, за да не излиза от зоната си на комфорт.

Miracle Workers Ep 103 01/23/2018  ph: Curtis Baker

Това се променя, когато назначават нов колега – мотивираната да помага на хората Илайза Хънтър (Джералдин Вишванатан). Желанието на Илайза да подобри живота на земляните обаче довежда до поредица от грешки, в следствие на които Бог решава да унищожи Земята и след това да се заеме с нов проект. Илайза и Крейг правят залог с него да пощади хората, ако двамата успеят да сбъднат поне едно от заявките-желания, които отделът им получава.

Избират си привидно лесна задача – да накарат двама човека да се влюбят. Бог приема облога и оттук перипетиите на двата ангела започват да се увеличават главоломно.

Първите два епизода вече са налични в HBO GO, а нов ще излиза всяка сряда.

 
 
Коментарите са изключени за Комедийният сериал „Чудотворци“ с Даниел Радклиф вече е достъпен у нас