shareit

Какво (не) знаем за новата Круела Девил

| от chronicle.bg |

Потвърдено от Disney: Ема Стоун ще се превъплъти в ролята на един от най-популярните анимационни злодеи – Круела Девил, позната ни от книгата на Доуди Смит и филма за деца – 101 далматинци.

За участието на 27-годишната актриса в лентата, чиято премиерна дата все още не е ясна, се говори от месеци, и за радост на почитателите й слухът се оказва истина.

Освен това, Disney обявиха и други вълнуващи новини – започва се работа по цели девет нови приказни филма. Анджелина Джоли се завръща в главната роля на Maleficent 2 (Господарка на злото 2), Емили Блънт ще се включи в продължението на Mary Poppins (Мери Попинс), Рийз Уидърспуун ще се превърне в малка фея за Tinker Bell (Камбанка), Тим Бъртън ще режисира Dumbo (Дъмбо), а Джон Фавро – The Jungle Book 2 (Книга за джунглата).

Нямаме търпение да видим на голям екран новите приказни екранизации, но това, което най-много ни вълнува в момента, е как ще изглежда Ема Стоун като Круела Девил. Докато чакаме да видим новия образ на една от любимите ни актриси, нека си припомним някои от най-ярките й участия, в които Ема доказа, че е далеч от образа на куха холивудска красавица.

В галерията.

 
 
Коментарите са изключени за Какво (не) знаем за новата Круела Девил