shareit

Как обратите в Game of Thrones остават тайна

| от chronicle.bg |

Колкото и фен теории да се появяват около Game of Thrones и евентуалната съдба на героите, така и не се е появила до момента реална информация за сезона, който предшества новата книга на Джордж Р.Р. Мартин от поредицата.

Оказва се, че това се дължи на строгата грижа за сценариите, защото именно те могат да разкрият всеки обрат в сюжета месеци, преди сезонът да се появи на екран.

„Определено са стегнали контрола над това кой има сценарии и как ни биват давани“, казва Натали Емануел, която играе Мисандей в „Game of Thrones“. Оказва се, че сценариите не се предават на хартия, както някога, а в съответствие с дигиталната епоха се четат…дигитално.

За да получат сценария обаче, актьорите трябва да имат имейли с двустепенна защита. На снимачната площадка актьорите получават бележки, но преди да си тръгнат, трябва да се разпишат за тях и да ги върнат.

До момента Game of Thrones успява да запази сценариите си в тайна, но няколко епизода от предишен сезон вече бяха изтекли онлайн преди официалната премиера.

Седми сезон на шоуто ще започне по HBO на 25 юни.

 
 
Коментарите са изключени за Как обратите в Game of Thrones остават тайна