Актьор от „Игра на тронове“ е следващият принц Филип в „Короната“

| от chronicle.bg |

Оригиналният сериал на Netflix, „Короната“ намери своя следващ принц Филип.

Тобиъс Мензис (Едмур Тъли от „Игра на тронове“ и Франк Рандал от „Друговремец“) ще поеме ролята на Мат Смит в третия и четвъртия сезон на сериала, посветен на управлението на най-дълго управлявалия британски монарх.

Подборът на актьори за третия сезон, по думите на Нина Голд (кастинг режисьор), е бил истинско предизвикателство. „Не само изобразяваме реални личности, но с развитието на историята и приближаването към настоящето, много от тях все още са живи. Така че трябва да им отдадем почит, избирайки подходящи актьори, които същевременно можем да свържем с актьорите от първите два сезона.“

По-рано през седмицата партньорката на Мензис от „Друговремец“ го поздрави в Twitter.

С тази новина се вдигна поредната завеса около предстоящия трети сезон на „Короната“. През есента стана ясно, че ролята на кралицата ще бъде поета от Оливиа Колман, а Хелена Бонам Картър, макар и неофициално, има голяма вероятност да наследи Ванеса Кирби в ролята на принцеса Маргарет.

Снимките на третия сезон започват през лятото на 2018 г. Действието в него започва от 70-те години и ще видим Камила Паркър Боулс, която се запознава с принц Чарлз по време на игра на поло през 1971 г. Продуцентите обещават и по-голямо присъствие на принц Чарлз и принцеса Ан в историята.

 
 
Коментарите са изключени за Актьор от „Игра на тронове“ е следващият принц Филип в „Короната“