Американски педофил от Американската гвардия избяга в Русия, а те го изпратиха на фронта в Украйна

| от |

Все повече видеа показват един интересен военен трансфер, в който един от бившите градски управници на Хольоке и бивш член на Националната Авио Гвардия – Вилмер Пуело Мота, продължава да се сражава на страната на Русия срещу Украйна. Кадри на въпросния американец са пуснати в някои от про-руските Телеграм канали, където 28-годишния Пуело-Мота подписва договор в Западен Сибир.

Бившият ветеран напуска страната през януари, след като има повдигнато дело за притежание на детска порнография. Неговото бягство е завършило именно в руска територия, където няма екстрадиране. За неговите услуги, Русия заплаща еднократно сумата от 8060 долара, а след това ще получава около 1621 долара в рамките на два месеца, докато е в командването на руската армия. Неговата история се разпространява и в Twitter – сега X – а най-странното е, че въпреки опитите на САЩ да раздаде правосъдие, ветеранът остава недосегаем.

 Странното е, че Пуело-Мота успява да създаде и други по-сериозни проблеми, защото след пленяването на Авдивка, американецът поставя американски флаг до руския, което напряга доста от бойните другари. Пуело-Мота е заявил, че прави всичко това от абсолютна солидарност, но истинската причина е повече от ясна – не иска да бъде съден и екстрадиран обратно в САЩ.

Американските власти откриват въпросните видове и признават, че човекът на кадрите прилича изключително много на заподозрения. Друг интересен факт е, че Пуело-Мота продължава да говори за другарство между САЩ и Русия, както и се надява, че неговите приятели в родината ще го видят и ще се гордеят с него. Извършените военни престъпления на Русия ще бъдат разглеждани тепърва, а това най-вероятно трябва да подсказва, че дружбата между двете страни ще остане много назад в историята.

Въпросният беглец е трябвало да отиде на съд на 5 януари, но е поискал възможност за отлагане на 9 януари. След това властите не успяват да го открият, но става ясно, че се е качил на полет на Турските Авио Линии и след това е кацнал в Истанбул. Следите се губят за няколко седмици, но малко след това е ясно, че същият се завръща обратно в страната си. Първият арест на Пуело-Мота е през 2020 г. в хотел в Роуд Айлънд.

Той се обажда на полицията, когато се оказва, че някой е откраднал неговото огнестрелно оръжие. Униформените откриват, че кражбата на оръжието е извършена от 17-годишно момиче, с което се е срещнал през приложение за запознанства. След проверка на телефона се оказва, че има твърде много порнографски кадри на същото момиче.

В участъка става ясно, че девойката е получила пари за извършването на различни секс услуги. Банковите извлечения показват, че военният е плащал доста сериозни суми за тези удоволствия.

По-късно са повдигнати и други обвинения, включително възпрепятстване на правосъдието, измама и манипулиране на доказателства.

След освобождаването му от затвора, Пуело-Мота е избягал в Москва, а на личната му страница във Фейсбук може да се открие, че е променил местоживеенето си и сега пребивава в Москва. Към настоящият момент, той работи за руските военни сили.

 
 
Коментарите са изключени за Американски педофил от Американската гвардия избяга в Русия, а те го изпратиха на фронта в Украйна

Повече информация Виж всички