„50 бързи рецепти“ на шеф Ивелина Иванова

| от |

Всеки готвещ човек е изпадал в ситуация, в която времето е единственият липсващ продукт. С годините се научаваме да се справяме с това, като обикновено прибягваме към добре отработени и по-прости рецепти.

50 fast_600x430

Но разнообразието в храната е изключително важно и затова книгата на Ивелина Иванова, шеф-готвач на списание “Меню” в момента е пред вас.

В нея ще намерите 50 различни рецепти за супи, предястия и основни ястия, които се разделени в четири части според състава на продуктите – постни и безмесни ястия, такива с месо и с риба и морски дарове. Общото между рецептите е, че всяка от тях може да се приготви само за 40 минути. За това ще ви помогнат и полезните съвети, които ще намерите в книгата.

Знаете ли, че ако готвите калмари повече от необходимото време, те вместо да се разварят, стават жилави като гума. Добрата новина е, че ако продължите да ги варите, след около един час те отново ще са крехки и вкусни. Този, както и много други практически кулинарни съвети ще намерите в новата книга “50 бързи рецепти” с шеф-готвач Ивелина Иванова.

Не е нужно да ви карам да си представяте как изглеждат нашите вкусни предложения, нито ще ви цитирам рецепти от книгата, днес искам да ви накарам да повярвате в това, че и вие може да бъдете малък виртуоз във вашата собствена кухня, въоръжени само с 5- минути време, престилка за готвене, готварски принадлежноссти, свежи продукти и новата книгата на Гурме Пъблишинг 50 бързи рецепти”.

Всяка от рецептите е създадена и приготвена от шеф Ивелина Иванова и е придружена от снимка, дело на Ирина Гутова, Николай Камбуров и Драгомир Матеев от фотографския екип на списание „Меню“.

Кулинарната книга „50 бързи рецепти“ от поредицата „Как да сготвим“ на Gourmet Publishing ще намерите в книжарниците „Хеликон“ и онлайн. Добър апетит!

 
 
Коментарите са изключени за „50 бързи рецепти“ на шеф Ивелина Иванова