shareit

Най-добрите календари за новата година

| от |

Доктори, каубои, женският отбор по ръгби, пожарникари и знаменитости – всички те са палави, провокативни и оскъдно облечени. Или по-скоро доброволно са се разсъблекли, за да радват очите ни през всеки месец от 2016 година, когато погледнем към стената си. На тях трябва да благодарим за приятните секунди в офиса, когато погледът ни се спре върху листа от календара, в случай че сме имали късмета да се сдобием с един екземпляр на тези лимитирани издания.

Със сигурност сте чули за последния календар на „Пирели“, който замени слабичките манекенки с успели жени. Както и за невероятния календар с предизвикателните австралийски пожарникари, дело на френския фотограф Фред Гудон, решил да създаде поредица с работата на огнеборците.

Има още няколко календара, които със сигурност ще направят следващата година с една нотка по приятна – сред тях е този на женския отбор по ръгби на Оксфорд.

Дамите позират голи с цел благотворителност и обраха овациите не само заради каузата.

И не на последно място, може да разгледате незабравимите кадри от най-запомнящите се календари за 2015 – на най-сексапилните ирландски доктори, апетитните американски каубои и горещите момичета във военна униформа -прекрасен спомен от отминаващата година с участието на фотографа Роб Ланг и MKTL Calendars.

Преди да скъсаме последния лист от календара, нека си припомним за хубавите моменти от изминалите месеци и да си пожелаем още по-гореща календарна 2016.

 
 
Коментарите са изключени за Най-добрите календари за новата година

Повече информация Виж всички