Тъмната страна на пирожките

| от chronicle.bg |

Има една група целунати от Вселената хора, които винаги са и ще бъдат вталени. Познават се отдалеч. Жени с крака на новороден жираф, стройни шии и плоски кореми, които нагло твърдят, че не се ограничават в храненето и не спортуват кой знае колко, просто ходят пеша… Жените, които „просто ходят пеша“ и телата им могат да конкурират тези на ангелите на Victoria`s Secret винаги са ми изглеждали като жените, които купуват шампоани „за нормална коса“ – като нещо несъществуващо и ефимерно. Да, ама не. Тези шарени еднорози се разхождат сред другите жени и развяват тънките си просто-ходя-пеша фигури сякаш това е съвсем естествено.

Естествено, това не е валидно единствено за женския пол. Мъжете също водят борби за красиво тяло, макар да го правят по-незабележимо поради занижените дози мрънкане. Обичайно, ако един суетен мъж установи, че по тялото му има повече от един висящ конструкт, той предприема действия. В същата ситуация жената започва да мрънка, продължава да мрънка, достига пик в мрънкането и евентуално започва да прави нещо.

Ако и вие сте от простосмъртните, чиято телесна естетика зависи пряко от храната и движението, може би ще искате да видите кои са храните, които абсолютно, окончателно и безкомпромисно трябва да изключите от менюто си, в случай че целите да смъкнете някой и друг килограм. Или пък да задържите настоящите.

 
 
Коментарите са изключени за Тъмната страна на пирожките