Най-добрите кратки шеги на Джон Стюарт

| от chronicle.bg |

Ами голям е симпатяга! Честит рожден ден, Джон!

Въпреки, че Джон Оливър е като че ли по-познат в България, Джон Стюарт също е разпознаваемо лице.

Джонатан Стюарт Лайбовиц е водещ, комик, сатирик, актьор и писател. Той води „The Daily Show“ по Comedy Central от 1999. Кариерата си започва като стендъп комик, но бързо се ориентира към телевизията.

Критиците на Стюарт го обвиняват, че съди другите новинарски предавания от спокойствието на позицията си като „новинарски сатирик“. Той е съгласен с това като казва, че нито предаването му, нито каналът Comedy Central твърдят, че правят нещо различно от сатира и комедия. Въпреки това, „The Daily Show“ е било номинирано няколко пъти за новинарски и журналистически награди.

Джон е от еврейски произход, но не е религиозен.

Докато снима филма „Wishful Thinking“ през 1997 година, един от служителите на площадката, асистент продукция, уговаря сляпа среща между Стюарт и Трейси Лин Макшейн. Двамата излизат 4 години като накрая Джон й предлага брак чрез специално изработена кръстословица. Благодарение на инвитро оплождане семейство Стюарт се радва на две дечица.

През 2017 година двамата получават разрешение да отворят резерват от 18 хектара, в които да домуват животни, спасени от кланици и животински пазари.

 
 
Коментарите са изключени за Най-добрите кратки шеги на Джон Стюарт