Скарлет Йохансон: Никоя жена в киното не получава достатъчно

| от chronicle..bg |

Скарлет Йохансон се появи на корицата на майското издание на списание Cosmopolitan, а в интервю пред изданието засяга много теми, включително и изключително нашумялата в последната година – неравното заплащане между мъжете и жените в киното.

„Не обичам да говоря за това освен ако разговорът не доведе до някакви резултати или не задълбаем в истинската тема… Аз съм щастливка, че печеля достатъчно и съм горда, че изкарвам почти колкото мъжете на моята възраст. .. Мисля, че никоя жена в киното не получава достатъчно, но за това трябва да се говори в цялостта на проблема. Да говоря само за себе си в светлината на това ме кара да се чувствам извънредно неприятно. Това е част от по-голям разговор, дори за феминизма като цяло“, споделя актрисата.

Скарлет Йохансон разкрива и подробности около личния си живот отпреди години, когато е „стигнала дъното“. Заради мъж. На когото явно не му е пукало много-много за нея.

Да, явно има и такива…

„Преди много, много време имаше човек в живота ми, който никога не беше свободен за мен… но по онзи – привлекателния начин. Трябва да стигнеш до най-ниската си точка, да удариш дъното, за да си кажеш „Какво, по дяволите, правя извън бара в 1:30 сутринта и пиша съобщение, докато моите приятели са вътре и се забавляват? Или защо да си хващам такси и да отида да се видим само когато на него му е удобно? Това не съм аз.“ И точно в този момент трябва да скъсате всичко. Иначе това ще продължава и ще ви изпие кръвта“.

В галерията пък може да видите част от снимките от фотосесията на Скарлет Йохансон за Cosmopolitan.

 
 
Коментарите са изключени за Скарлет Йохансон: Никоя жена в киното не получава достатъчно