shareit

Наградите „Оскар“: изборът на Chornicle.bg

| от chronicle.bg |

Едновременно сме развълнувани, но и ни завладява онова чувство, както когато любимият сериал свършва. Сезонът на кинонаградите е като сериал, с който винаги е неприятно да се разделиш. Той трае цяла година и неговият финален епизод винаги са Наградите на академията на САЩ.

Пет са най-важните „епизоди“, с който подгрява този сериал – Sundance Film Festival, Cannes Film Festival, Venice Film Festival, Telluride Film Festival, Toronto Film Festival. Фестивалите са местата, където се хвърля стръвта, за да може членовете на Академията да отразят филмите. Първите два месеца на всяка нова година идва кулминацията – големите награди – „Златен глобус“, „Изборът на критиците“, „Награди на Гилдията на актьорите“ и последните – „Оскар“.

Тази вечер тазгодишният „сериал“ приключва. Пак по традиция в „Долби тиътър“. За втора година водещ ще е Джими Кимъл. За някои победата е почти сигурна. Други се надяваме да ни изненадат.

Ние също имаме своите фаворити и им стискаме палци. В галерията горе можете да ги видите. Може членовете на Академията да не ги предпочетат по една или друга причина, но за нас, те са победителите.

 
 
Коментарите са изключени за Наградите „Оскар“: изборът на Chornicle.bg