Както вече стана ясно, обичаме да хапваме вкусно. И да правим експерименти в кухнята.
Обичаме здравословната храна. До 6 май очакваме вашите вкусотии и кулинарни вълшебства. Сгответе любимото си ястие, снимайте го и качете снимката с рецептата към нея на нашата Фейсбук страница: Chronicle.bg
Сладки "Прасковки" от Таня Проданова.

Продукти:
2 ч.ч захар
4 яйца
1 ч.ч олио
1 ч.ч кис.мляко
1ч.л. амонячна сода
1/2 ч.л. сода бикарбонат
около 1 кг брашно.
Крем:
3/4 ч.ч захар
120 гр. кр.масло
1 ч.ч пр.мляко
200 гр. смлени орехи
трохите от издълбаните топчета.
Омесва се тесто с продуктите и се оставя да предстои около час. После се правят топченца колкото орехче и се пекат.Когато поизстинат се издълбават и това издълбаното се слага в крема.След това издълбаните топченца се запалват с крема,слепват се две по две потапят се в съд със оцветена вода - 1 червена 2 жълта, след това в захар.