14 нови кадъра от осми сезон на „Игра на тронове“, с които да се упоим

| от chronicle.bg |

Вече е ясно, че информацията за последния, осми сезон на „Игра на тронове“, който очакваме през април, ще идва, както се казва, на час по лъжичка.

Харесва ни, или не, това е положението, затова ще се радваме на всяка информация, която излиза.

Към момента разполагаме с оскъдно малко, но на фона на чакането от близо година и половина и това е нещо. Новият сезон ще излезе на 14 април (15 април в България), видяхме кратък тийзър трейлър и… май е това, засега. От днес обаче пълним празните полета с поредицата от нови кадри на любимите ни персонажи от сериала на HBO, които излязоха вчера.

Кадрите са взети от първия епизод на осми сезон, и както обикновено, не разбираме нищо за сюжета на сериала. Просто се радваме на Церсей, Тирион Джейми, Денерис, Джон Сноу и всички останали в 14-те снимки, които вече са при нас.

Мигел Сапочник и Дейвид Нътър ще режисират 6-те дълги епизода на осмия сезон, който се разграничава от традиционната бройка от 8 епизода. И вместо по 60 минути, всеки епизод ще е с времетраене 90 минути.

А финалът на поредицата остава тайна дори за самите актьори. По думите на Емилия Кларк (Денерис Таргариен) актьорите са заснели няколко различни края и самите те не знаят кой от тях ще бъде поднесен на зрителите.

До 15 април остават малко повече от 2 месеца. Не знаем как ще ги изкараме, затова си „бием упойката“ с 14-те снимки, събрани в галерията горе.

 
 
Коментарите са изключени за 14 нови кадъра от осми сезон на „Игра на тронове“, с които да се упоим