shareit

Емилия Кларк не използва дубльори

| от chronicle.bg |

В последния епизод на Game of Thrones Денерис отново изникна гола от огъня. Въпреки че тя носи титлата Неизгоримата, дрехите й не споделят същата съдба.

„Бих искала да припомня на хората, че последният път, в който свалих дрехите си, беше в трети сезон. Това беше преди известно време. Сега е сезон 6. Но всичко това съм аз, горда и силна. Чувствам се искрено щастлива, че казах „да“. Няма дубльор“, каза Кларк за сцената.

Въпреки това тя има дубльорка, която понякога се появява в шоуто. В пети сезон актрисата и модел Роузи Мак изигра ролята на Денерис като дубльор.

Сцената с голата Кралица на драконите е заснета в студио в Белфаст, докато другите сцени с дотраките са снимани в пустиня в Испания.

„Да си сваля дрехите не е най-лесното нещо, но с магията на ефектите, не се налага като в сезон 1 да се качвам на скала, за да го направя“, казва Кларк пред Entertainment Weekly.
gif

Кларк е изказвала несъгласието си с използването на прекалено много голота в сериала, призовавайки да се увеличи броят на мъжките гениталии във Вестерос.

По-рано Лина Хийди призна, че за сцената си с похода на срама е използвала дубльор, което накара феновете й да я критикуват.

 
 
Коментарите са изключени за Емилия Кларк не използва дубльори