shareit

Лина Хийди: Не съм по-слаба актриса, заради „голия“ двойник

| от chronicle.bg |

Походът на срама бе една от най-запомнящите се сцени от 5 сезон на Game of Thrones. По-наблюдателните фенове на сериала обаче веднага забелязаха, че голата актриса не е Лина Хийди.

Разбира се, имаше разочаровани не само от факта, че нямахме късмет да видим голата Хийди, но и от подхода на актрисата към сцената.

И Хийди най-накрая обясни какво стои зад решението й не тя да бъде голата жена в сцената, а да бъде използван двойник.

„Някои хора ме помислиха за по-слаба актриса, защото не си показах циците. Знаете ли какво? Бях в шок. Снимала съм голи сцени, не съм против тях, но знам, че съм много емоционална актриса. В името на това да си върша добре работата, трябва да се оставя да бъда уязвима“, сподели Хийди пред Entertainment Weekly.

„Не знам друг начин да си върша работата. Всичко ми влияе. Мисълта да бъда гола три дни щеше да ме ядоса. А не искам да се ядосвам. Не мисля, че Церсей би била ядосана. Искам да правя нещата като нея – емоционално. И прекрасната Ребека (Ван Клийв, двойничката на Хийди) успя да издържи и да бъде гола“.

„На нея също й беше трудно. Това не е най-нормалното нещо, което можеш да направиш. Снимам филми всяка година, но при мисълта децата ми да ме видят (гола) ми дойде в повече. Така че – хората, които са разбрали замисъла, са сметнали сцената за велика. Аз не съм се покрила, бях с Ребека и през трите дни“.


Game of Thrones 5×10 – Cersei Lannister Walk of… by makingbank
В допълнение Хийди разкри и какво очаква Церсей в предстоящия 6 сезон, а премиерата на първи епизод е на 25 април.

„Тя не може да повярва какво й се е случило. Точно на нея, от всички възможни хора. Това подсилва жаждата й за власт и отчаяно ще се опита да докаже, че е човек, който не бива да бъде отписван. Защото сега наистина няма какво да губи. Връзката й с Джейми е в най-странното си състояние. Дори и да бяха заедно, със сигурност част от нея щеше да го мрази. Той пусна Тирион да си тръгне. Не успя да защити Марсела… Също така е и изключително ранима, както никога досега“, добави Хийди.

 
 
Коментарите са изключени за Лина Хийди: Не съм по-слаба актриса, заради „голия“ двойник