shareit

Американец изби съседите си, защото използвали специални телепатични оръжия за контрол

| от |

След задържането на 39-годишния Стивън Марлоу, камерите искат да разберат защо един възрастен мъж е посегнал към оръжието, за да елиминира четирима от своите съседи. Неговата агресия е невиждана до този момент, а още по-големият шок е, че Стивън винаги е бил вежлив и усмихнат. Първите думи, които по-късно ще обиколят социалните мрежи са:

„Искам да бъде много ясно, че това не е типичната престрелка. Аз ще екзекутирам някои от хората, които са виновни за активирането на стрелци.“

Звучи странно и дори невъзможно, но истината е съвсем друга – Марлоу вярва, че той и неговото семейство са жертва на мозъчни експерименти и контрол над съзнанието. Сигурен е, че неговите мисли не са само за него, а са предоставени на някой друг и тази жестокост трябва да се накаже. На 5 август мъжът посяга към оръжието и започва да убива хора. Малкото градче Бътлър в Охайо се оказва поредната сцена за вечерните новини. Първите две жертви са Клайд и Ева Нокс – на 82 и 78 години, като от близо 60 години са омъжени. Полицията пристига твърде късно и може само да констатира смъртта.

Откриват същата картина и в дома на 41-годишната Сара Андерсън, която е била застреляна заедно с 15-годишната си дъщеря Кайла. Съучениците ѝ по-късно ще я описват като лъч светлина, който винаги носил вътрешната красота. По думите на полицията, това е първият случай на насилие в този квартал, при това от много години – някои дори не могат да си спомнят кога последно е имало подобни инциденти. На 6 август Марлоу е задържан и изпратен в затвора. За да няма публичен линч, властите го изпращат чак в Канзас, където да бъде разглеждано делото му. В този момент извършителят няма някакъв чист мотив. Дори и сега полицията не може да разбере какво точно е станало и дали изобщо е познавал жертвите, както самият той твърди.

В някои моменти заявява, че е имал отношение към тях, а друг път отрича. Едва след пускането и откриването на видеото, което е споделил по-рано, хората започват да откриват и отговорите на тази странна сензация. Марлоу се представя за мишена, но историята на браузъра показва, че е един от онези хора, които дълго време са търсили лечение на своята параноя, а в този случай говорим за така наречения мозъчен контрол и пробив на най-свещеното човешко място. В подобни групи се твърди, че има хора с микрочипове в мозъците си, други смятат, че са облъчвани със специални звукови вълни. Марлоу обаче вярва, че неговите съседи са нападателите, които влияят пряко на действията му и използват телепатия, за да го принуждават да казва това, което те искат.

Много странна форма на вентролизъм. Във въпросното видео стрелецът е готов да умре с радост, но да докаже, че това са хората, използвали неговото съзнание и неприкосновеност. Тази саможертва успява да го изпрати във вечерните новини, както и в списъка с аномалии, които ФБР трябва да разглежда. Проблемът обаче е, че това не е единственият човек с подобна шифозрения. Преди години 56-годишна служителка на Microsoft твърди, че е била атакувана от електронни атаки чрез микрочип, който е поставен в мозъка ѝ. След развиването на подобна шизофрения ще прекара около 10 дена в едно от най-интензивните отделения на психиатрията.

Лиза твърди, че се събужда и си спомня как е била измъчвана цяла вечер. Била е със завързани ръце, докато някакви хора поставяли чипа в главата ѝ. Пред лекарите заявява, че сега следят всичките ѝ движения. С помощта на новата електроника е използван нейния пълен мозъчен капацитет, а това има своите ограничения, защото дори след почивните дни, тя продължава да се чувства изтезавана. Жената дори ще твърди, че е била толкова добре програмирана, че вече не може да плаче.

Работила е 10 години за Microsoft и след това основава своя собствена компания за уеб сайтове, когато започват електронните атаки. След освобождаването ѝ, тя започва да търси информация за своя случай и се оказва, че не е единствената. Разкриването на зловещи програми като MK Ultra показват, че параноята просто има с какво да се храни. Освен това говорим за легални операции, които са документирани и доказани, единственият проблем е, че никога не достигат до някакъв успех.

Днес повечето конспиратори са на друго мнение. За тях атаките могат да идват чрез специфични микровълни, атаки от съседите, друга технология у дома. Понякога може да усеща как е атакуван жестоко от колеги и още много други. Достатъчно е да посетите една такава конференция от НПО, която да започне да разказва как всичко ви атакува. Впрочем и самият Тед Качински твърдеше, че човек трябва да се върне към природата и да забрави изцяло индустриализацията.

В случая на Лиза, след тази среща става ясно, че е спала около 2 седмици в колата си, защото се страхувала, че може да бъде атакувана. Каква е връзката между технологията и параноята? Опитайте се да познаете. Когато един човек работи в доста по-висока и изискана среда и през целият ден гледа монитори, започва да се замисля дали и някой не го гледа от другата страна. През 1810 г. мъж на име Джеймс Тили Матюс ще заяви, че съществува специална машина „Въздушен цикъл“, която позволява на невидими санитари да го тормозят с помощта на магнитни вълни.

След него идват и същите теории за други технологии като телефона и телеграфа. Впрочем самият Иван Вазов твърди, че това устройство е дяволско и отказва да го използва. Да, звучи смешно, но наистина има такива оръжия, просто идва и следващият въпрос – наистина ли някой ще ги използва точно срещу вас. Така наричаните звукови оръжия са факт и можем да ги открием в разказите на агенти от ФБР, ЦРУ, някои дипломати в Куба посочиха подобни удари. А какво точно прави един уеб дизайнер в Microsoft, за да се превърне в цел? Първата поява на интегрирани чипове в мозъка се появява през 2004 г. според данните на Гугъл.

През 2013-2014 г. манията продължава с пълна сила, особено след като Сноудън показва, че правителството се следи от всички. И днес е малко трудно да вярваме, че технологията не се възползва от нас като комерсиален профил – все пак има повече от 8.4 милиарда свързани джаджи, които работят. Чиповете в мозъка, поне според официалните данни, са твърде далече от изобретяването им.

Що се отнася до Марлоу, той също вярва в тази мания и дори споделя на своите приятели, че ако оцелее по време на престрелката, всеки един може да го посети. Все пак тогава ще е свободен, а няма да бъде някаква кукла на конци, която да го следи. ФБР все още нямат информация какво наистина се е случило в главата на стрелеца, но манията за контролиране и облъчване е повече от силна.

 
 
Коментарите са изключени за Американец изби съседите си, защото използвали специални телепатични оръжия за контрол

Повече информация Виж всички