shareit

Орг*зъм за продан, скрит с*кс култ, бизнес за милиони – какво се крие зад OneTaste

| от |

Сексът продава, това е един от най-ценните съвети за човек, който иска да пробие в една индустрия. Ето защо се радваме на заключения като „В България музиката се гледа, не се слуша.“. Провокативното и сексуалното събуждат онзи красив импулс, който подсъзнателно ни кара да свързваме един сапун с голото тяло на дамата, която го тества в кратките няколко секунди. Каквото и да си говорим, човекът е най-елементарното същество и се манипулира толкова лесно, че вече дори не е интересно да се мисли една по-добра реклама.

Колкото по-гола е тя, толкова по-висок става и шансът за консумация. Какво да направим, ако обаче нямаме продукт? Какво да продаваме? В следващите редове искаме да разкажем историята на жената, която превърна женския оргазъм  в продукт и доказа, че на един американец може да се продаде всичко от златен въздух в кутия, а вече и газове на жена в буркан, до секс.

И преди да помислите, че ще говорим за най-древната професия, фокусът тук ще бъде върху компания, която се опитва да продаде възможно най-добрите умения за правене на секс. Точно така, в САЩ може да закупите семинар за подобряване на сексуалните ви качества, което до голяма степен не може да се разглежда като нещо лошо.

Основател на цялото движение е Никол Деадоне. Жената представя своята бакалавърска степен по полова комуникация, изучава йога, будистка медитация и в един момент решава да преподава полови знания на мъже и жени, за да бъде сигурна, че всяка една жена ще достигне своя оргазъм. Всичко изглежда твърде невинно, а и нека си признаем, ако срещата по-сериозни проблеми в леглото, то най-вероятно ще искате да отидете някъде, където експерт може да ви обясни какво точно правите грешно.

Да, сложно е да приемем, че сексът също е наука и с малко повече познания дава необходимия резултат, но на запад ще открием, че всеки гуру с познания за мъжката ерекция и женския клитор ще бъде поръсен с пари. Приказката на Никол започва през 2004 г. и всичко изглежда точно толкова невинно, колкото си мислим. Единствената подробност е, че Никол има тъмна страна, която ще помогне за изграждането на новия, дигитален и дори невъзможен Содом и Гомор.

Едва ли някой може да подозира, че секс култът, който се оценява на милиони долари, продължава да съществува повече от 15 години, като компанията OneTaste днес се казва Orgasm Inc.

Едва ли има човешко същество, което да не иска да изпита 15-минутен оргазъм. Това е рекламата, която Никол и нейният съпруг Робърт Кандъл пускат в пространството и я насочват към жените. В дребният текст ще открием, че това е специална оргазмична медитация, която позволява на тялото да премине в едно по-дълбоко състояние и да усети всяко пулсиране на нервите.

Самата медитация наистина изглежда интересно, впрочем няма как да не открием, че има достатъчно мераклии, особено след като срещу няколко хиляди долара ще открием, че един мъж, по научен начин, използва тялото на жена, за да докосва интимните ѝ части и с малко повече лубрикант гали жена на случаен принцип, която след 15 минути трябва да изпита оргазъм. Не се шегуваме, не преувеличаваме, това е чистата истина и идея зад медитацията на Никол и нейния съпруг.

Вярвате или не, след като вратите са отворени, всякакви бедни и нещастни душици, които имат проблеми с комуникацията или просто имат някои жестоки и свирепи фетиши, получават възможност да експериментират с предоставено женско тяло. Дамите за експеримента често се наемат специално за случая и получават средства, някои могат да дойдат напълно безплатно на семинара, стига да са съгласни, че около 10 човека ще ги галят в рамките на деня, за  да експериментират – искате или не, клиторът е необходим атрибут.

Мъжете трябва да плащат щедро, а в онези редки случаи, когато липсват жени, Никол изисква от персонала да се включва в тези забавления. Добре дошли в модерния капитализъм, където всичко е за продан, от душата до тялото ви, просто не знаем кое е първото на поточната линия на касата.

Историята продължава, все пак няма как да избягаме от факта, че когато на едно място се съберат перверзници, подтикнати от идеята, че могат да бъдат абсолютните сексуални богове, отклоненията ще се родят много бързо.

Никол решава да прави курсове по BDSM, започва да преподава най-различни странни оргии, в които участват нейните служители с идеята, че трябва да се успокояват или да опознават тялото си. Самата тя ще иска някой да превърне учението ѝ в религия. Точните думи на основателката на оргазмът за продан ще са:

„Можете да си купите Бог от Amazon, аз се опитвам да продавам секса!“

И тук положението излиза извън контрол. Американката успява да генерира милиони долари в продажба на курсове, книги, онлайн уроци. Нейните лектори обикалят цял свят, събират и други мераклии, които искат да докоснат женска, а това не се е случвало в последните 20 години.

Самата Никол предлага лични срещи за сума от 20-30 хиляди долара и всичко това в името на оргазма, който от 15-минутен ще повиши своята стойност на 30 минути или дори час. Колкото по-дълго е изживяването, толкова зелени банкноти отлитат в организацията, проповядваща, че сексът ще реши проблемите на световния глад – това също са думи на Никол. Някъде през 2015 г. започват да излизат истините за тайния секс култ.

Мишел е една от жените, които е решила да сключи брак. На сватбата си не кани семейството и приятелите. С нея са дузина други полови миряни, отдадени на религиозния оргазъм и идеята, че могат да достигнат до най-дълбокото ниво на нирвана. Последните 10 месеца ще са били изпълнени с изследването на човешкото тяло с фокус към сексуалната наслада. Мишел няма красива рокля, а нещо, което е взело от друга сектантка, романтичната локация е всекидневната на къща, която е наета в Сан Франциско.

Никой не знае защо се омъжва, но това сякаш идва като задължения от сексуалното движение, в което членува. Много по-късно дамата ще признае, че нещо се е объркало толкова много, че вместо да получи повече сексуален опит и да се наслаждава на наученото, тя практически е продала своята душа на Никол и нейните промити мозъци, които често се наричат роби.

Всички служители живеят в специално наети къщи от компанията, за да бъде затворен оргазмичният кръг. Във всички седем дни от седмицата се практикува оргазмична медитация между колегите. През останалото време търсят нови хора, които да се отдадат на изкуството на оргазма и да инвестират още хиляди долари в този култ. Не е трудно да се открият богати хора в Манхатън, които с удоволствие да галят жена, която е гола от кръста надолу и да тренират своите движения.

Кой би подозирал, че едно от най-примитивните човешки изживявания може да струва толкова много. Рекламата и визията на компанията, която се оценява на милиони долари ще бъде още по-шлифована. Служителите са сияещи, чисти и готови да предложат още повече познания. Мишел не може да каже, че печели пари, точно обратното – към момента на сватбата има дълг от 20 хиляди долара, а след това ще закупи още един курс за 36 хиляди долара, който ще се провежда от гуруто Никол. Когато тя и съпругът и напускат въпросната организация, при това само след няколко месеца, дългът им ще е за повече от 150 хиляди долара.

Ако сметнете, че тези курсове винаги се провеждат с 20-30 човека и то всеки ден, можете да бъдете сигурни, че пари има за абсолютно всичко. За съжаление има и тъмна страна на Луната, винаги има такава. Освен търсенето на истинското и чисто изживяване, жените ще бъдат жертва на сексуални хищници, често ще се озовават на места с хора, които не искат да срещат никога в живота си. Тук ще открием историята на жена, която е била сексуално малтретирана като малка и искала да открие начин да се отърси от миналото.

Решението на сексуалната повелителка е чудовищно. Вместо да се помогне или поне да се заяви, че тази клиентка няма място в курса на Содом и Гомор, организаторката започва да подготвя най-различни издевателства над нея. По нейните думи са търсени мъже от Тиндър, които да продължат издевателствата, нейният партньор в курсовете, но не знаем дали е бил личен партньор в живота, често я биел, защото дамата не отговаряла на сексуалния хищник в него. За въпросната дама, която подписва договор за запазване на поверителност относно практиките, чашата прелива, когато един от уроците е свързан с изнасилване от 10 човека и след това физическо насилие.

По думите на някои от служителите, които също бързат да избягат от този ад – Никол търсила уязвими жени, които да изпълняват всички желания на мъжете, пристигнали не просто, за да научат нещо ново, а да осъществят сексуалните си фантазии. Ако няма достатъчно жертви, служителите (най-често жените) трябва да се отдадат на клиентите. Парите са добре дошли, все пак само за 2017 г. приходите са около 12 милиона долара.

Като бонус ще открием, че Никол пише най-различни книги, които бързо се превръщат в бестселър, но никой не може да потвърди дали наистина това не е манипулацията, която да привлича нови и нови клиенти. И не си мислете, че когато преминете през цялата годишна програма от курсове – цената е 60 хиляди долара за един човек – служителите няма да препоръчат повторно записване, защото нещо не е уловено от есенцията.

Едни от най-големите жертви ще бъдат млади и красиви жени, придружени от мъже, които често са програмисти и трудно могат да общуват с хора. Ако се окаже, че някой клиент не може да плаща крупната сума от 10 хиляди долара за курс от седмица, служителите винаги ще му подскажат, че не е необходимо да се фокусира върху парите, след като наученото ще промени живота му. Няма как да не го промени, все пак ще говорим за дългове, които се носят цял живот.

Всеки е добре дошъл в култа, стига да разполага с долари. Лора е 53-годишна медицинска сестра в Лос Анджелис, която оценява факта, че на всички полови медитации е галена от мъже, които са на половина на нейната възраст. Отношението и на по-младите дами не може да се игнорира, следователно ще са необходими само 2 седмици, за да се пренесе в една от къщите, резервирани специално за организацията в Санта Моника.

Веднъж след като отказва да купува курсове, галенето приключва, а студенината наистина може да се усети. Следователно дамата ще започне да изпразва кредитните карти и да търси нови варианти за спиритуалното извисяване. Мнозина трябва да се радват, че Буда не е бил сребролюбец.

Всичко е контролирано и тествано, това биха ви казали свидетелите на движението на женския оргазъм. Единственият проблем е, че ще започнат да се предлагат отношения и изпитания, които никой извън сектата няма да намери за нормални. Често симпатичните асистенти ще се сменят с хора, които имат отблъскваща визия и са агресивни в своите отношения. Отказът да се спи с някого се разглежда като най-голямата грешка. През 2015 г. компанията заплаща на Ейри Бланк сумата от 325 хиляди долара, защото е била накарана да спи с посочени мъже по време на курса си, като тя самата преценила, че това преживяване не е нищо друго, освен изнасилване.

Какво получават самите служители на компанията? Обикновено се твърди, че за всеки един вербуван нов клиент, служителят ще получи около 20%. Това наистина е добра новина, особено след като един курс е около 10 хиляди долара. Оказва се, че тези 20% се делят с още 5-6 човека и сумата е едва 200-300 долара на месец. Никой не остава богат в тази вълнуваща полова среда. Истината е, че всички пари отиват при Никол, докато подведените живеят месеци наред на социални помощи, опитват се да открият старите си приятели, които така или иначе са се отказали от тях и се опитват да забравят сектата, в която са влизали.

Що се отнася до Никол, тя продава своя дял за милиони долари и изчезва от сцената, опитвайки се да пише нова книга, като от време на време преподава. Пострадалите продължават да дават показания във ФРБ, които от друга страна не могат да повярват размаха на една от най-бруталните манипулации на новото хилядолетие. Сексът продава, сексът е скъп и очевидно е достатъчно да откриете хищници и жертви, които да търсят по-добър живот или да задоволят своите най-черни фетиши.

Оргазмът си остава оргазъм, той никога няма да ви доведе до безкрайните дебри на удоволствието. Нека не забравяме, че хомоеректус просто не оцеля пътя на еволюцията. Ако все пак не вярвате, заложете всичките си пари и имущество и позволете на непознати хора да ви галят, не го препоръчваме, но е очевидно, че някой успя да продаде мита за безкрайния оргазъм и да излезе от най-свирепите дела с чиста съвест и дебели джобове.

 
 
Коментарите са изключени за Орг*зъм за продан, скрит с*кс култ, бизнес за милиони – какво се крие зад OneTaste

Повече информация Виж всички