Курс за афродизиакална кухня – 22.07.2014 (вторник), 18.00ч. – 21.00ч. организирано за първи път от списание Меню.
От векове се счита, че някои храни и съставки имат афродизиакални качества. Ако искате да разберете кои са те, как и защо тези храни имат еротично въздействие върху мъжете и жените и по какъв начин да ги съчетаете, така че да направите живота си по-щастлив, приятен и вкусен, заповядайте на курса за афродизиакална кухня.
След лекция и беседа по темата заедно ще приготвим лесно и изискано меню, което ще опитаме в съчетание от най-подходящите вина.
Меню:
-Шампанско със стриди
-Салата с авокадо, рукола, кедрови ядки, чери домати и спанак с меден дресинг с чили
-Шишчета с аспержи, прошуто и сос беарнез
-Хлебчета със сушени домати, чесън и тиквени семки
-Шоколадов сладкиш с източни ухания
За записване: https://bit.ly/1qKVyE9