Един страхотен десерт от нашите приятели от https://359food.bg/
Продукти
1 шоколадов пудинг
1,1/2 ч.ч. студено мляко
1 - 1,1/2 ч.ч готово брашно за кекс
1,1/2 ч.ч. нарязани Карамели може и Лакта
1ч ч.ч. парченца шоколад
бита сметана за сервиране (по желание )
Инструкции
Загрейте фурната до 220 градуса С. Леко смажете тавичка и оставете настрана. В голяма купа, Разбийте заедно шоколадовия пудинг и млякото в продължение на една минута. Добавете готовото брашно и разбъркайте, докато напълно са комбинирани. Сложете тестото равномерно в долната част на подготвената тава. Поръсете със ситно нарязани карамелени бомбони. Печете кекса 30-40 минути или докато краищата се отдръпват от страни и клечка за зъби поставена в тортата ще излезе чиста. Извадете тортата от фурната и оставете да се охлади. Изсипете парченцата шоколад в средно голяма купа и разтопете в микровълнова за 2-3 мин., като се разбърква на всеки 30 секунди, докато е напълно се разтопи шоколада.
С помощта на лъжица намажете шоколада върху изстиналата торта. Сервирайте тортата със сметана, ако желаете.