Премиерата на новия “Anthony Bourdain: Parts Unknown” мина добре

Parts Unknown: Kenya

Премиерата на “Anthony Bourdain: Parts Unknown” беше скоро и не беше възпоменателна. На фона на печалните събитията, които не бяха размити поне малко дори и от награда Еми, първият епизод "Kenya" беше жизнерадостен.

Бурдейн и ководещият Камау Бел разгледаха столицата Найроби, както и саваната и по-отдалечени места, където опитаха напитка от кравешка кръв и кози очни ябълки.

След премиерата режисьорът Морган Фалън каза на Бел, че това, че е начинаещ е предимство: "От гледна точка на "лошия продуцент", знаехме, че ще ядеш каквото сложим пред теб."

Чуството да снима предаването Бел описа като "все едно съм спечелил конкурс" и добави "Трябва да продължиш докрай, иначе не си добър гост. Ако Антъни ни е научил на едно нещо, то е да си добър гост."

Всичко всъщност започна преди 20 години, когато Тенаглия и Колинс, продуценти на Бурдейн и до днес, снимат 10-минутно видео за Les Halles, ресторантът в Ню Йорк, където Антъни е главен готвач. Видеото им носи бърза поръчка за 23 епизода на първото предаване "No Reservations". В следващите няколко десетилетия готвачът ще стане културен антрополог.

Премиерата на първия епизод от новия сезон на "Parts Unknown" не завършва с "В памет на...", както може би се очаква, а с гласа на Бурдейн зад кадър, който говори за разказването на истории.

Тенаглия споделя: "Хората не виждат това, но в някои отношения Тони беше много срамежлив и предаването стана начин да се свърже със света. Въпреки приключенският му характер, моментите на тишина бяха моментите, които той ценеше най-много."

Споделяне
Харесва ми
Споделяне

Подобни

Ексклузивно

Последни