Неудобната истина: Психология на измамата – Част 1

| от |

Едва ли има човек, който да не е гледал Tinder Swindler. Ние също го направихме, но след като се оказа, че все още вярваме в най-различни фантазии и измами, решихме да поговорим за психологията на измамите с нашия гост – Лора Темелкова.
Като психолог и експерт в тази сфера, разбираме, че всяка една измама e изкуство. Тъй като рекордът в България беше за мъж, платил повече от 140 хиляди лева за разваляне на магия, нека побързаме да кажем, че никой не е застрахован, следователно искаме да обърнете внимание на думите на един психолог относно начина, по който работи един измамник и как точно работи той.

Лора Темелкова може да бъде открита тук и тук. Не се притеснявайте да я потърсите, а ако не искате никога да попадате в сектора на толкова романтичните измами, препоръчваме да изгледате този епизод, както и останалите два (налични по-късно през седмицата), за да разберете как работят голяма част от измамниците! Чувствайте се свободни и да споделите това видео на хора, които смятате, че са попаднали в тази сфера на влияние! Рабира се, ако не сте гледали Tinder Swindler, тогава препоръчваме да се запознаете и с него, макар и да беше един от най-популярните в класа си.

 
 
Коментарите са изключени за Неудобната истина: Психология на измамата – Част 1

Повече информация Виж всички