shareit

Любовницата на Путин го дарява с две деца, а в замяна получава апартаменти, имение и е неофицилната царица на Русия

| от |

Обръчът от приближени на Владимир Путин продължава да се стяга, след като поредната близка жертва е намерила своя край при съмнителни обстоятелства. Руската лекарка, която живее в Швейцария е починала точно четири дни, преди да стане ясно, че тя е била основният лекар, който е помогнал за израждането на тайните деца на Путин.

Въпреки православните корени и постоянното прекланяне пред КГБ, простете, имахме предвид Руската Православна църква, президентът продължава да използва всички облаги и може да се похвали с плодовитост и сериозен набор от наследници. Наталия Кондратиева е на 63 години и е главен лекар на целия екип, помогнал за израждането на тайните рожби – наричаме ги така, защото и до днес остават сериозна публична тайна. Тайната изгора на Владимир Путин е гимнастичката Алина Кабаева (вече на 39 години).

Д-р Наталия Кондратиева умира на 63 години – точно на 24 февруари, тази година. Това е и датата на годишнината на руската война в Украйна. Причината за смъртта все още не е обявена официално или поне се чака официално становище, но се твърди, че Кондратиева е посещавала специалист по ракови заболявания. Странното е, че малко след обявяването на смъртта ѝ, тялото е веднага кремирано.

Миналият вторник е дошло и разкритието от независимата медия „Проект“, която посочва именно този лекар за експерт по време на ражданията на поне две деца на Владимир Путин през 2015 и 2019 г. Руският първи, както и Кабаева, никога не говорят колко точно деца имат, те сякаш не съществуват, макар и историята да е малко по-различна за публичните кръгове в Кремъл.

На 9 май 2019 г. в личния профил на Кондратиева ще се открият снимки от Червения площад. В компанията ѝ има още двама швейцарски лекаря, които трябва да помогнат на Кабаева да роди в същия период. Интересното е, че Путин явно не е имал намерение да използва руски лекари от съображение за сигурност и запазване на тайната. Нека не забравяме, че пред руския народ, той трябва да изглежда като абсолютния лидер, жертващ цялото си време за руския народ, не трябва да изглежда като обикновен олигарх, който може да си купи всяка една руска красавица.

Да, не бързайте да съдите бедната Кабаева, тя може да има фетиш към 50-годишни лидери, които носят чара на страна, която можеше да бъде втория Китай, но е на път да се превърне във втората Северна Корея. С Кондратиева  пристигат и неонатологът Петра Катерина Мария Донати-Генет и сестрата Стела Гизелу. Всички са служители в клиниката Света Ана в Лугано, където Кабаева е родила още едно дете през 2015 г. Именно Кондратиева потвърждава, че любовницата на Путин ще ражда. Проект не спират да питат как един швейцарски лекар пристига в Москва, за да получи всички възможни облаги на Кремъл и въпреки това да остане скрита от погледите на света?

Никой не разбира за тяхното посещение, те сякаш не са влизали в страната, но социалните им мрежи показват нещо съвсем различно. Тайното посещение е ясно – следващият наследник на Путин ще се яви на бял свят, но от самото начало ще има цяло болнично крило, което ще бъде отцепено специално за него. Да не говорим и за охраната, която трябва да го пази. Именно Кондратиева ще потвърди, че бащата е Владимир Путин, както и ще продължава да посочва, че децата от тайната връзка са две, а не едно, както повечето подозират.

Мястото на тайната любовница е в охраняваната и луксозна резиденция във Валдай – между Москва и Санкт Петербург. Този романс продължава да се крие години наред, а когато някой беден журналист се опита да покаже истината, Путин бърза да закрива вестници и да напомня, че той е свободата на словото, светлината на Руската федерация и нищо няма да заплашва или разкрива тайните от личния му живот. Що се отнася до лекарката, нейният партньор Джорджо Грандини споделя за загубата на своята любима, но отказва да коментира нейните занимания в Москва, както и изобщо да говори за Владимир Путин.

Кондратиева никога не е отричала, че познава Владимир Путин, като през 2020 г. посочва, че той е бащата на цяла майка Русия, а след това благодари, че не е забравена. Какво точно е получила и защо не е забравена, нямаме представа. От друга страна се чудим дали бащинството наистина е потвърдено и проверено. Кондратиева е имала връзки и с други руски политици, но е ясно, че фокусът е именно в тази посока.

Що се отнася до Кабаева, тя се описва от разследващите журналисти като един от средновековните владетели. Дамата получава апартаменти, които и до днес са регистрирани на нейно име. Притежава вила в Сочи с около 2600 квадратни метра, басейн, кино и други малки радости от живота. Допълнително има и специален дворец в Генеджик, който трябва да отговори на нуждите ѝ. Нейната мрежа на влияние започва да се разраства през 2008 г. с първите срещи и закупуването на четири апартамента в Сочи.

Нещо още по-интересно е, че Кабаева използва доверени лица, които закупуват имотите и след това ги прехвърлят на нейна фирма. Никога не са на нейното лично име, два от имотите са на Анна Зацепилина – бабата на Кабаева. Главният апартамент е регистриран на Олег Руднов – един от близките на Путин. В момента той вече не е сред живите, но е известен като собственик на медия в Санкт Петербург. Проект Медия посочват, че е закупен и апартамент в Санкт Петербург на Светлана Кривоногих – руска милиардерка, която в онзи период е любовница на Путин. До днес се твърди, че дъщеря ѝ Елисавета е именно дете на руския първи.

Нека обаче се върнем на имотите на Кабаева, които включват специален частен апартамент на последния етаж, който през 2011 г. се оценява на сумата от 15 милиона долара. Идеята за инвестиция на тази сума е, че собственикът, който ходи там около 2 пъти в годината, може да получи максималния комфорт и изживяване. Въпросното жилище притежва 20 стаи и включва, няколко хола, камина, частно кино, билярдна зала, частна галерия, бар, спа зона със сауна, няколко отворени зони за почивка, двор в японски стил, мароканско барбекю и зона за слънчеви бани с джакузи.

По-късно се изгражда и бар с водопад. Подобно изживяване най-вероятно ще е наистина достатъчно за всеки нормален човек, но Кабаева няма намерение да спре до тук. Малко по-късно ще се обърне към собственика на комплекса и ще поиска да се закупят още 2 апартамента на 16-я етаж. Въпросната височина не е препоръчителна, взимайки предвид последната година и краткотрайните полети на руски олигарси от същата височина.

Руската царица очевидно отказва да живее там и предпочита малко по-личния начин на живот. След всички галимации и по-сериозни практики, дамата преценила, че ще продава апартаментите, при това на 5 пъти по-ниска цена.

Путин никога не се показва публично с Кабаева и една голяма част от експертите на ФСБ се занимават с покриването на случая. Връзката им успява да се потвърди благодарение на лекарките и медицинските сестри, които идват в Москва, за да израждат царските деца, но без да привличат особено внимание. Интернет е голям и доказва многократно, че пътешествията на дамите са направени именно в най-важните моменти за родилката. Именията за милиони долари най-вероятно отговарят и защо руската армия се оказа толкова рехава. Това обаче е спекулация, все пак не е трудно да видим, че Путин може да купува богато и пребогато за майката на децата си.  

 
 
Коментарите са изключени за Любовницата на Путин го дарява с две деца, а в замяна получава апартаменти, имение и е неофицилната царица на Русия

Повече информация Виж всички