Руската компаньонка и секс треньорка, която обслужваше олигарси и за зла беда – записваше всичко

| от |

През последните 10 години има един термин в онлайн пространството, който вече не може да се игнорира. Познаваме го като „Фалшиви новини“ и за съжаление точно това е етикетът на всичко интересно и дори скандално, което се появи в мрежата, а и не само. През последните няколко години разбрахме, че не можем да вярваме дори на собствените си очи, благодарение на технологии като Photoshop, After Effects, Premiere Pro и още много други, всяко едно изображение може да се промени, допълни или украси. На финалът вече достигаме до следващия основен проблем в тази посока – доверието е повече от изгубено. Ето защо и всяка история, всяко разследване, подлежи на сериозни проверки и още по-сериозни критики и съмнения.

Ето защо и появата на Настя Рибка беше посрещнато с особен скептицизъм. Коя е тази жена и защо толкова бързо спечели вниманието на Източна Европа и с още по-голяма точност – Русия? Тя самата се представя за беларуски ескорт – другото име на елитната проституция, както и за секс треньор, който има достъп до някои от най-известните и наложени руски политици. Нещо повече, тя самата не само знае истината за изборите в САЩ през 2016 г., но и сигурно някога ще проговори и сподели какво наистина се случва.

Тези твърдения все още не са изслушани или разгледани, Настя е била посъветвана от руското ФСБ да не се прибира у дома и да бяга, ако се радва на своя живот, както много често се случва. Нейното истинско име е Анастасия Вашукевич и преди изобщо да тръгне да печели медийно внимание като един от интересните информатори във времето, Анастасия дори е имала желание да се превърне в потенциален политик – дали в Русия или Беларус, това остава нейно решение, което може да се провери във времето. Как тази дама спечели вниманието на света и Русия?

Обърнете се към Алексей Навални, който през 2018 г. реши да покаже цялата и социална мрежа и всички запечатани снимки на широката аудитория. Ако Настя е имала почитатели преди, то през 2018 г. е станала повече от звезда, измествайки редица други фаворити от медийното пространство. В един от многото кадри, Настя е забелязана в по-интимната компания на олигарха Олег Дерипашка и Сергей Прикходко – руски заместник министър по това време. Снимките са направени на яхта, която се намира в Норвегия и която Дерипашка използва за своите по-дълги почивки. Години по-късно Анастасия ще сподели, че това е бил плавателния съд за оргии и олигархът не пропускал възможността да призовава приятели от политиката и партньори, които да задоволят и най-дивите си фантазии.

Ето защо и Настя е била там, като доставчик на красиви жени, но освен това е и един от участниците в цялото действие, макар и сега все още да твърди, че е изпълнявала една и съща роля с всички останали жени. Едва след залавянето ѝ става ясно, че въпросната дама е чула  как нейният приятел е споделял информация относно намесата на Русия в изборите на САЩ през 2016 г. До този момент момичето никога не говори и много добре знае, че при потенциално повдигане на темата сигурно ще бъде самоубито и ще изчезне завинаги от лицето на земята. Самият Дерипашка е известен с приятелските си отношения с Путин, както и с Пол Манфорт – един от бившите отговорници за политическата кампания на Тръмп.

Навални забелязва един интересен кадър и се изненадва, че именно Прикходко се намира на яхтата на Дерипашка, радвайки се на „особено внимание“ от страна на нежната страна. Що се отнася до Настя, тя бързо се превърна във враг номер едно и бързо получи всички очаквани удари от страна на администрацията на въпросния олигарх, които напомниха, че въпросната дама никога не е присъствала в обкръжението на Дерипашка, макар и кадрите да показват нещо съвсем различно. Въпросната дама по-късно отново спечели вниманието на аудиторията, след като за пореден път поиска да получи дипломатически имунитет в САЩ, докато все още се намира в затвор в Тайланд, но по-важният въпрос е: как стигна до там?

След като публикува своята книга, в която разказва как се съблазняват милиардери – Кобилкина очевидно не е сама, тя е задържана в Тайланд, където прекарва около една година в затвор, а малко след това отново е задържана в Русия. В Тайланд Рибка и нейният учител по полови приключения – Александър Кирилов, са задържани заедно с няколко тайландки, като се подозира, че са се опитвали да рекрутират новото забавление за милионерите и на този етап са провеждали сексуални класове или тренировки.

С надеждата, че всичко ще приключи след една година, Александър и Анастасия са задържани на транзитната зона на Шереметиево – опитвайки се да достигнат до Беларус. Задържаната е освободена след няколко дни, когато става ясно, че няма достатъчно доказателства за повдигането на обвинения, каквито и да са били те. Освен това Тайланд е бил в пъти по-предпочитан, отколкото руската територия. Междувременно и само няколко години по-късно, ФБР влиза в дома на Дерипашка във Вашингтон, при това след като има твърдение, че именно неговите близки и платени дами са отговорни за отравянето на друг политически кандидат. По същото време се смята, че Дерипашка се опитва да спре правосъдието и точно по тази причина ФБР се намесва.

Още през 2019 г. са поставени някои основни санкции върху фирмите на руския олигарх, но докато едни са свободни, други продължават да са обвързани с наказания. През януари 2020 г. американското правителство изпраща писмо до адвокатите на Дерипашка, които твърдят, че именно олигархът е обвързан с прането на пари, посочени преди това от изданието Financial Times. Докато историята продължава да става още по-интересна и мнозина да разглеждат руските отношения на Тръмп, докато Настя не забравя да се извини от съда, като заявява, че съжалява за причинените проблеми. По-късно ще сподели, че в затвора е била инструктирана да говори и споделя точно това, което някой друг и казва, в противен случай ще бъде върната в затвора и ще трябва да внимава изключително много какво точно говори.

Според Настя, това били руски агенти, които и казали никога повече да не докосва Олег, ако иска да живее. Преди година, докато се намира в Тайланд, компаньонката споделя, че на норвежката яхта са присъствали поне трима американци, които тя отказва да назове, отказва и защото иска да бъде жива, а не убита. Настя не е и толкова глупава, колкото изглежда, все пак тя е успяла да стигне до заключението, че докато има медийно внимание, няма да бъде мъртва, но информацията рано или късно започва да се изчерпва и точно това ще създаде някои особени проблеми. Притеснителното тук е, че дамата твърди как разполага с повече от 16 часа видео и аудио разговори, в които присъства руският олигарх, един от водещите в кампанията на Тръмп и още много други пикантни имена.

Къде обаче са те и защо все още никой не ги е видял, това няма как да разберем. Освен това няма как да пропуснем и още един много важен факт, веднага след приключването на цялата сага и вниманието ѝ. Настя успява да се появи в телевизионни риалитита като „Survivor“ и също така има свой собствен YouTube канал, като дори се опитва да стане певица. Опитва се да скрие всички легенди или просто се оказва, че има малко или недостатъчна информация, която да докаже каква е връзката в този толкова тесен и специфичен кръг който вече сме виждали да работи много пъти.  

 
 
Коментарите са изключени за Руската компаньонка и секс треньорка, която обслужваше олигарси и за зла беда – записваше всичко

Повече информация Виж всички