shareit

Великите любовни истории: Бритни Спиърс – тя не е родена, за да бъде нечия робиня, а да прави мъжа до себе си щастлив. И го доказа пред света…и татко.

| от Мая Вуковска |

Mисли ли сте какво е да сте на 40, при това милионер, и въпреки това вашите да контролират буквално всеки миг от живота ти и всяко твое решение – от избора ти на интимен партньор и цвят на стените в спалнята до това с колко левчета да разполагаш седмично за закуски, мол и безалкохолни? Е, на една от най-известните жени в света не й се е налагало да мисли. Понеже това й се случваше съвсем доскоро.

Когато Бритни Спиърс най-после успя да извоюва личната си свобода, откопчвайки се от здравата хватка на татко Джейми след много мъки и дълги съдебни спорове и се омъжи за приятеля си, всички си отдъхнахме и прибрахме в килера плакатите с призиви “Free Britney” и “Justice for Britney”.

Днес любимата на цяло едно поколение през 90-те поп-принцеса изглежда е извървяла до края каменистата Голгота, водеща, в нейния случай, не до мъченическия кръст, а до върха на любовното щастие. Защото, ако съдим по фриволните й постове в социалните медии, тя вече не е роб на алчния си родител, а единствено и само на новия си, млад и красив съпруг. При това в метафоричен смисъл. Но преди да се стигне до щастливата развръзка, през годините Бритни трябваше да целуне много жаби (включително и Мадона!) и да изплаче реки от сълзи, за да се озове съвсем законно в прегръдките на съпруг номер три.

Тези, които Мики Маус е събрал, само денимът може да раздели

Между 1999 и 2002-а Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк бяха считани за най-симпатичната двойка в музикалния свят. Топът на попа! Двамата се запознават още като деца покрай участието си в общ проект, “The Mickey Mouse Club.” В интервю през GQ oт 2006 г. бившият член на любимата на много девици момчешка група NSYNC признава, че се е заплеснал по Бритни в момента, в който я е зърнал. А близък до певицата източник твърди, че независимо от всички бивши, настоящи и бъдещи мъже, в които е била влюбена или за които ще се омъжи, Джъстин е и ще си остане любовта на живота й.

030904-N-9593R-0 Washington, D.C., (Sept. 04)- Recording artist Britney Spears performs at the NFL Kickoff tribute to the military on the National Mall in Washington, D.C. on Thursday, Sept. 04, 2003. U.S. Navy photo by Chief Warrant Officer 4 Seth Rossman. (RELEASED)

Не повече и година след като заживяват заедно в къщата й в Ел Ей обаче, новината за раздялата им пада като бомба, разбивайки не само рекордите в продажбите на таблоидите, но и сърцата на милионите им фенове. Според някои слухове Джъстин скъсал с Бритни, понеже разбрал, че му изневерява с хореографа си. Аз обаче все си мисля, че причината е модната катастрофа, която двамата сътвориха, появявайки се със сходни, безкрайно кичозни тоалети от деним на светско събитие през 2001-а. Просто не е възможно да споделиш остатъка от живота си с някого, с  когото целият свят те е видял облечен по подобен нелеп начин!

През 2002 г. Джъстин пуска сърцеразбиваческото парче “Cry Me a River”, за което признава, че е вдъхновено от раздяла с Бритни. За още по-голяма достоверност певецът дори наема двойничка на бившето си гадже, която да го играе в клипа към песента.

Въпреки горчивината покрай скъсването двамата остават добри приятели и когато миналата година избухна скандала покрай насилственото държане на Бритни под попечителството на баща й, Тимбърлейк призова от социалните медии хората да се обявят в нейна подкрепа. Бритни обаче не отвърна на жеста с благодарност, а напротив – взе, че го обвини, че безскрупулно я е използвал, за да кешира рекордни печалби от продажбите на дебютния си албум “Justified”. В пост в Инстаграм (който в последствие беше изтрит) тя твърди, че Господ й е проговорил, разкривайки й имената на всички, които са я предали, сред които било и това на бившия й любим.

Тимбърлейк се извини на Спиърс, но тя не прие извинението му. Поне не публично.

Докоснатият от Майкъл Джексън

Става въпрос за докоснатият в буквален смисъл и то по гениталиите Уейд Джонсън, който твърди, че като дете е бил жертва на педофилските мераци на Майкъл Джексън. Джонсън е също и хореографът, с когото злите езици твърдят, че Бритни е изневерила по време на връзката си с Тимбърлейк.

Michael Jackson signing posters at the ‘We Are The World recording

Вероятността обаче тези езици да са лъжливи е малка, понеже е факт, че в деня, когато звездната двойка е трябвало да се появи в шоуто “Saturday Night Live”, Джъстин открил бележка с подозрително интимно съдържание в съблекалнята на гаджето си.  Каквото и да е имало (или нямало) между поп звездата и хореографа, то е продължило не по-дълго от стандартен оргазъм. Макар че, както тя многократно се е клела, по време на връзката си с Тимбърлейк, е правила секс единствено и само с него.

Момчетата “К”

Наричам следващите две гаджета на Бритни така, понеже имената им започват с тази буква – Колин и Калъмбъс. Първият го познаваме всички, а някои от нас даже са имали еротични сънища с негово участие, защото става въпрос не за някой случаен Колин, а за Колин Фарел! Въпреки твърденията на актьора, че двамата с Бритни са само приятелчета, репортер на People беше успял да ги щракне как се целуват на балкона на холивудския хотел “Шато Мармон” след премиерата на филма с негово участие “Фермата” (2003).

Може да се каже, че бекъп танцьорите са един от най-високорисковите фактори  в живота и кариерата на всяка поп певица. Калъмбъс Шорт е точно такъв фактор. Той успява да замае главата на Бритни къде с танцьорски, къде с други умения и двамата безразсъдно се отдават на любовни страсти. Въпреки че по онова време той е семеен, а жена му е бременна с първото им дете! Скоро след като аферата им излиза на бял свят, договорът на Шорт е прекратен.

Женихът, който пи една студена вода

През 2004 г. Бритни шокира света, когато се разбира, че се е омъжила за приятеля си от детинство, Джейсън Александър, на набързо скалъпена церемония в Лас Вегас. После обаче го шокира още повече, когато анулира брака им само 55 часа след сключването му. В депозираната молба до съда се казва, че Спиърс желае бракът да бъде разтрогнат, понеже по време на бракосъчетанието не е осъзнавала действията си. Така приключва един от най-кратковременните бракове в историята на Холивуд и днес никой вече нямаше и да помни кой е бил Джейсън Александър, ако само преди месец той не беше привлякъл отново вниманието на световните медии върху себе си с арогантната си постъпка.

На 27 юни той се появи неканен на свaтбата на бившата си със Сам Асгари, с което предизвика гнева й и я накара повдигне обвинения срещу него за преследване и тормоз. В свое оправдание Александър каза: ”Бритни Спиърс ме покани. Тя е първата ми съпруга. Единствената ми съпруга. Дойдох на сватбата й, понеже на нея не присъстваше никой друг от семейството й. Къде, мамка му, бяха тия хора?” Ако Александър получи ефективна присъда заради случката, ще има време да разсъждава върху този въпрос в килията си.

Oops, she did it again

Житейската практика е показала, че Бритни и добре да живее, рано или късно попада на поредния танцьор, който да я накара да се умопомрачи. Два месеца след като певицата анулира първия си брак, тя го прави отново – разменя брачни клетви с бекъп танцьора Кевин Федерлайн на свръхтайна церемония, за която не знаят дори най-близките им.

През трите години на брака им двойката е постоянен обект на подигравки от страна на таблоидите – и не само заради еднаквите татуировки със зарчета, която имат на китките си! Абсурдният стил на обличане на Федерлайн се превръща в негова запазена марка и източник за вдъхновение на костюми за Хелоуин.

Бритни и Кевин имат двама сина – Шон Престън и Джейдън Джеймс. Раздялата им през ноември 2006-а е събитие, което до голяма степен отключва серия от злощастни събития в живота на Спиърс. Неин близък приятел се опитва да обясни причината, довела до психологическия й срив, пред The Post: “Бритни наистина обичаше Кевин. По някакъв странен начин той внасяше стабилност в живота й, а точно тогава тя имаше нужда да се хване за нещо, за някого, за да не загуби баланс.” И когато любовта си отива, с нея си заминава и опората.

Да спиш с врага

Колко известни личности могат да кажат, че са спали с врага в лицето на недолюбваните от всички, досадни папараци? Ами Биртни може.

Преди да й стане гадже, Аднан Галиб е сянката, който неотлъчно я следи навсякъде с фотоапарат в ръка. Връзката им започва през декември 2007-а, малко след развода с Федерлайн. Роднините на Спиърс са в потрес от избора й на партньор – те изобщо не одобряват британеца от афганистански произход и го смятат за използвач.

030904-N-9593R-0 Washington, D.C., (Sept. 04)- Recording artist Britney Spears performs at the NFL Kickoff tribute to the military on the National Mall in Washington, D.C. on Thursday, Sept. 04, 2003. U.S. Navy photo by Chief Warrant Officer 4 Seth Rossman. (RELEASED)

Братовчедката на Спиърс и бивша нейна асистентка Али Симс казва: “Не знам къде й е акълът на Бритни да излиза с мъжа, който постоянно ни следеше през изминалите осем месеца! Аднан не е свестен човек и съм сигурна, че намеренията му са далеч от почтени. Винаги, когато съм покрай него, ме побиват тръпки. Иска ми да се махне от живота ни.”

През януари 2009, бащата на Спиърс, Джейми, издейства ограничителна заповед за Галиб, която не му позволява да припарва до дъщеря му и семейството през следващите три години.

Когато някой друг е Бритни Спиърс

След края на връзката с папарака Галиб Джейми Спиърс се погрижва дъщеря му повече да не прави подобни “грешки” и, уповавайки се на нестабилното й психическо състояние, заради което не може да взима адекватни решения за личния си живот и кариерата си, става неин законен настойник. Като неин опекун Джейми управлява не само всичките й финанси и работни ангажименти, но и самата Бритни. При това по най-безкомпромисен и тираничен начин.

Единственият човек, с когото Джейми е склонен да сподели настойничеството, е Джейсън Троуик – холивудски агент, а също и годеник на Бритни в периода между 2009-а и 2013-а.

В един момент обаче Бритни надушва накъде вървят работите и рязко сменя агенцията и мъжа. Годежът официално е разтурен, а хватката, с която бащата държи Бритни, става още по-желязна.

Игра на домашен уют

През следващите две години певицата излиза с двама мъже. С адвоката Дейвид Лукадо, когото пресата определя като “нормален пич от Юга”, връзката й трае от ден до пладне. Това “нормално” момче се оказва и голяма женкар, а Бритни не обича да й изневеряват. Виж, с Чарли Еберсол, син на бившия президент на NBC Sports, определено й харесва да играят на съпрузи.

Те обичат да прекарват време у дома и да се гушкат. За рождения й ден Чарли впечатлява звездната си приятелка като импровизира пикник в хола, с гофрети, свещи и Аланис Морисет за музикален фон. Близки на Бритни твърдят, че от всичките й досегашни гаджета Еберсол е бил най-свестният и затова са приели с разочарование новината за раздялата им.

Да се омъжиш за един от феновете си

Да, и това рядко се случва при звездите, но Бритни нямаше да е Бритни, ако не огрее всички мъже, които съдбата подхвърля по житейския й път.

Поредният и засега последен мъж, заставал до нея пред олтара, е 28-годишният ирано-американец Сам Асгари, който, освен модел, фитнес инструктор и актьор, е и неин голям почитател “още от дете.”

Когато Сам вижда на живо своя кумир на снимачната площадка на видеото към песента й “Slumber Party”, не пеперуди, а цели птеродактили започват да пърхат в корема му. Но когато решава да разчупи леда със смешка, за малко не забива пирон в собствения си ковчег. “Тя се приближи и се представи: “Здравей, аз съм Бритни.” А аз, тъпакът, взех, че изтърсих: “Какво? Как каза, че ти е името?” Опитах се да се направя на интересен, но не ми се получи.”

Когато обаче става въпрос за смугли красавци, Спиърс е доказала, че има слабичък ангел. Затова не е учудващо, че скоро пада в плен на дълбокия, секси поглед на снажния Асгари. Връзката им се оказва необичайно устойчива, а Сам се доказва като надежден и подкрепящ партньор, бидейки неотстъпно до нея по време на съдебните й битки за отмяна на бащиното попечителство. Татко Джейми обаче е упорито старче и не престава да се опитва да контролира и тази връзка на дъщеря си – постоянно ги държи под око и дори й забранява да се вози сама в колата на Асгари.

На 12 септември миналата година Спиърс се похвалва в Инстаграм профила си, че Асгари й е предложил с пръстен с четирикаратов диамант, гравиран с думата “лъвица”, както обича да я нарича на галено. През април тази година двойката обявява, че очаква дете, но само месец по-късно Бритни прави спонтанен аборт.

От юни 40-годишната Спиърс отново е омъжена жена. Близки на певицата твърдят, че не са я виждали по-щастлива.  За медения си месец младоженците планират почивка в Хавай или “някъде в чужбина.”

Аз обаче няма да избързвам да кажа, че тук приказката свършва и то с щастлив край, понеже с Бритни Спиърс човек никога не знае… Така де, утре може да реши да се подстриже нула номер, да набие папарак с чадър или просто да се омъжи отново.  Например за доставчика на пици.

 
 
Коментарите са изключени за Великите любовни истории: Бритни Спиърс – тя не е родена, за да бъде нечия робиня, а да прави мъжа до себе си щастлив. И го доказа пред света…и татко.

Повече информация Виж всички