Новата любовница на Путин – Кабаева изпадна от класацията

| от |

През последните няколко месеца започва все по-често да се говори за новата страст на Владимир Путин. След като руският първи продължава своя поход напред и разчиства най-различни сметки, откриваме, че е намерил и малко време за повече любов. Според информация на различни източници, Алина Кабеева вече не е чак толкова близко до сърцето на Владимир и най-вероятно ще остане с милионите, които е успяла да вземе по време на романса си. Простете, както посочва едно разследване тук, тя най-вероятно е получила всичко от баба си, а не от Владимир Путин.

Тъжно или не, Володя има нова приятелка или поне такива са слуховете. Неговата предишна благоверна най-вероятно продължава да живее в Лозана и да държи Путин в самота, а след като знаем, че в момента нищо не е розово при него, то най-вероятно е успял да намери пристан на чувствата си някъде другаде. И точно в този момент е обърнал погледа си към друга руска активистка, която не просто милее за неговата цел и денацифицирането на Украйна, тя направо гори за идеята, че руската история може да бъде единствената истинска, най-вероятно е повтаряла и идеята, че свят без Русия трябва да бъде изгорен от огън. Подобни твърдения много сериозно объркват абсолютно всеки човек, който може да направи разлика между италианските крайности на управление, допълнени с немските такива.

Новата любов се казва Екатерина Мизулина и се смята за публична фигура, натоварена с тежката задача да бъде един от изпълнителните директори на Националния Център за детско подпомагане, освен това е директор на „Безопасна интернет лига“ и също така е дъщеря на сенатор Елена Мизулина. От самото начало може да се смята, че Екатерина е била смятана за фаворит в катеренето на най-различни посоки. И точно така става, но нека разгледаме информацията, която имаме до този момент.

След като Кабаева е официално извън състезанието, Екатерина се смята за новата изгора и определено има с какво да заблести. Тя е историк по образование, но мнозина могат да останат разочаровани от факта, че дамата не е избрала престижния Московски университет, а се е фокусирала върху Лондонския университет. Подобни залитания биха могли да накарат обиккновения руснак да се чуди защо след наличието на най-добрите университети в света, Мизулина е избрала западащия университет в Лондон, където дори ще учи история.

Радикалната девушка е известна със своята безрезервна подкрепа във войната с Украйна, освен това е смятана за човекът, който дори се заканва, че след разгромяването на запада ще се насочи към компании като Уикипедия и Гугъл. Семло от нейна страна, но няма нищо невъзможно за руската фантазия. Според различни издания, Мизулина се смята за човекът, който официално цензурира всичко, което руският гражданин не трябва да чете.

Тя не е почитател на опонентите на Путин, даже напротив, презира ги с пълна сила. Като истинска лидерка и вярваща в мирянството и православната църква, тя отрича всички LGBTQ движения и по-често смята, че патриарх Кирил е прав в своята битка за защита на православното семейство. Впрочем последният винаги е демонстрирал смиреност и вяра в религията, като дори ни показва, че няма нищо против да се вози на по-стария модел Mercedes-Benz G-Klass и също така да носи по-стари модели на часовници Rolex.

Близки до Путин признават, че Екатерина наистина е онази дама, която се доближава най-близко до вкуса на на руския първи. Никой не е изненадан от предпочитанията. Все пак не трябва да забравяме, че Екатерина прилича много на Светлана Кривогих, която има незаконно дете от Владимир Путин и от чистачка се превърна в доста успешна милионерка на Френската ривиера. Логично е, че човекът, който най-често се описва като християнин и пазите на православните ценности, но същевременно се е развел и има няколко незаконни деца от различни изгори, да бъде прикрит от хорските очи.

Някои от най-добрите агенти на ФСБ признават, че всяка една връзка на Путин се прикрива с изключителна ревност, както от интернет, така и от журналистите. Според професор Антъни Глийс, редно е МИ5 да направи детайлно изследване на живота на Екатерина във Великобритания между 2001 и 2004 г.

Любовницата се е фокусирала върху ориенталските науки, африканските изследвания и владее индонезийски език. Работила е като официален преводач на руски власти в Китай. Баща ѝ е смятан за един от водещите философи в Москва, което отново повдига въпроса за изпращането на Екатерина в Лондон. Имайки предвид тежката идеология на Русия относно прогнилия запад, как е възможно един от най-добрите руски философи да даде благословията си за подобно разхищение на средства?

Тъй като и днес Екатерина се обявява за крайно-дясна, дори опасно дясна, то най-вероятно трябва да се разбере и какви са били основните ѝ занимания в този период. В този момент е още по-интересно, че руският първи със сигурност трябва да е направил проучване за новата изгора, тъй като четири години на запад могат да привличат внимание, а и никой не може да е сигурен дали въпросната дама няма да се окаже рекрутирана от западна агенция.

Нещо още по-странно е, че Екатерина е била по-голям фен на Евгени Пригожин и неговия Вагнер, следователно не сме сигурни дали наистина е приятелка на Путин или бъдещ враг на същия. Според информация от други медии, предишната изгора на Владимир Путин живее под домашен арест. Алина Кабаева е била ограничена и няма право да се движи свободно, нейната охрана следи всяка крачка.

Според информация на медии като Knews, Кабаева е била защитена, тъй като се твърдяло, че Владимир Путин е мъртъв и на този етап наблюдаваме само двойниците му. Оказва се, че неговата смърт може да е преувеличена, но 71-годишният президент очевидно все още има силите, за да избере далеч по-млада партньорка. По мнение на приближени до Кабаева, тя не е имала никаква свобода и никакви средства, за да се измъкне от мъртвешката прегръдка. Да притежавате милиарди под формата на активи, придобити с най-различни престъпления, има своите позитиви, но въпросните средства винаги идват с един сериозен недостатък – никога не сте ги притежавали.

Що се отнася до Мизулина, тя продължава да е на върха на своята кариера. Преди време е заплашвала руски военен блогър с мобилизация, ако не спре да критикува армията на Русия. За сметка на това, когато студент я пита дали другарят Шаман – руски поп изпълнител и глас на руската пропаганда в момента – е бил призован за армията, Екатерина ясно заявява, че Шаман е минал възрастта за мобилизация.

Очевидно е, че инструментите на пропагандата продължават да живеят свой живот, докато не стъпят грешно. Такъв е примерът с невероятното забавление на Нова Година в Москва, където инфлуенсъри и най-различни почитатели на руския хайлайф не решиха да хвърлят дрехи и да покажат колко уникални са. Точно по тази причина Филип Киркоров продължава да пее в окупирани територии и да забавлява аудиторията, тъй като се намира изключително близо до заличаването си като руска звезда.  

 
 
Коментарите са изключени за Новата любовница на Путин – Кабаева изпадна от класацията

Повече информация Виж всички