shareit

Никол Кидман разкри кога ще гледаме отново „Големите малки лъжи“

| от chronicle.bg |

Не знаем за вас, но ние имаме втори повод да отворим шампанско. Защото Никол Кидман най-накрая пусна още една лъжичка информация за предстоящия втори сезон на „Големите малки лъжи„, който сме сигурни, че не само ние очакваме с нетърпение.

IndieWire съобщава, че по време на участие със съпруга си в новогодишната програма по CNN актрисата и изпълнителен продуцент на сериала е разкрила кога би трябвало да излезе новия сезон. На въпроса, зададен й от водещия Анди Коен, Кидман отговорила: „Трябва да е през юни. Мисля, че ще се случи през юни.“ Това само по себе си е достатъчен повод за радост, тъй като дотук нямаме много информация, а предвид високата летва, поставена от първия сезон, е нормално да сме в очакване.

Големите малки лъжи“ (Big Little Lies) разказва историята на три жени, всяка със своите лични проблеми, които се оплитат в мистерия, около едно убийство. Сериалът се превърна в една от най-успешните оригинални продукции на HBO, когато излезе през пролетта на миналата година.

Вторият сезон ще ни запознае и с някои нови персонажи, като този на свекървата на Никол Кидман. В ролята влиза Мерил Стрийп.

Историята започва от точката, в която ни остави първият сезон. Затова и имаме известни притеснения какво ще видим занапред. Сериалът е базиран на едноименния роман от Лиан Мориарти и е бил замислен като лимитирана продукция. Дали и какво ще бъде развитието, предстои да видим. За целта разчитаме на авторката на историята, която се заема да създаде историята във втория сезон.

 
 
Коментарите са изключени за Никол Кидман разкри кога ще гледаме отново „Големите малки лъжи“