shareit

„Големите малки лъжи“ сезон 2: пази се от сладоледа, Мерил

| от chronicle.bg |

Вторият сезон на „Големите малки лъжи“ трябва да излезе догодина, а информацията е толкова оскъдна, че и най-малкия процеп на завесата е повод за радост. В този случай процепът е под формата на летящ сладолед, пратен от Рийз Уидърспуун не към кого да е, а към Мерил Стрийп.

Вчера беше публикуван папарашки кадър от снимачния процес на втори сезон на „Големите малки лъжи“. В него виждаме как Маделин Макензи (Рийз Уидърспуун) хвърля сладолед към нищо неподозиращата Мери Луис Райт (Мерил Стрийп), майката на загиналия в първи сезон Пери Райт (Александър Скарсгард).

На практика тази снимка е най-големият спойлер за втория сезон, който имаме до този момент. До сега единствената новина беше, че Мерил Стрийп ще участва и една лирична снимка на нея, снаха й (Никол Кидман) и двамата й внуци. Сегашната обаче загатва за конфликт (дълбок или не?) между Маделин и Мери Луиз Райт.

tid-exclusive-reese-witherspoon-meryl-streep-bll-100-1533151728

След появата на снимката в Интернет, тя почти мигновено се разпространи в социалните мрежи с различни анонси и иронични коментари. Това само ни кара да се радваме още повече и да очакваме с нетърпение другата година, когато отново ще се пренесем в Монтерей.

 
 
Коментарите са изключени за „Големите малки лъжи“ сезон 2: пази се от сладоледа, Мерил