shareit

Най-ценният съвет, който Джон Сина получава от Скалата

| от chronicle.bg |

Джон Сина, многократен шампион на WWE и успешен актьор, разкри най-ценният съвет, който е получил от Дуейн Джонсън – Скалата.

Кино кариерата на Сина още не е задминала тази на Джонсън, но все пак Скалата е с няколко години предимство, а в момента Джон е един от най-търсените актьори в Холивуд. За последно го видяхме в „Bumblebee“, което му донесе и много позитивно мнение от критиците.

Сина дебютира в киното през 2006 година и участва в няколко филма на WWE, но като актьор не е приеман сериозно до „Trainwreck“ от 2015. Често професионалните кечисти се ориентират към филмовата индустрия (Батоиста играе в „Guardians of the Galaxy“, например), но рядко някой пробива трайно.

В интервю за „The Floor Seat“ бившият морски пехотинец цитира най-скъпя съвет, който Скалата му дава:

„Скалата беше достатъчно искрен, за да ми каже да бъда себе си. Мисля, че това беше чудесен съвет. Дойде точно, когато наистина ми трябваше. Бях пробвал в няколко филма, но те не станаха много успешни. Причината да се снимам в тях е заради определен бизнес модел, който си бях наумил. После обаче се вгледах в себе си и осъзнах, че просто ми харесва да разказвам истории. Той ми даде много як съвет в чудесен момент. Каза ми „Човече, ще те мразят или ще те обичат заради самия теб. Бъде себе си. Така поне в края на всичко ще се чувстваш горд от работата си.“

В последно време, Сина се извини за заяждането си с Джонсън от времето на участието им в WWE, когато му се подиграваше, че сменя кеча със снимачната площадка. Скалата едва ли иска колегата му да стане по-успешен от него, но засега това не се очертава. Джон тази седмица се завърна в WWE TV.

Надяваме се да видим Джон Сина в успешни проекти занапред, дори само за да се изправи отново в своеобразна битка срещу Скалата. Тогава вече забавлението ще е двойно. Малко като Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун.

 
 
Коментарите са изключени за Най-ценният съвет, който Джон Сина получава от Скалата