shareit

„Stranger Things“ – какво знаем за сезон 3 досега

| от chronicle.bg |

„Stranger Things“ сезон 3 излиза само след няколко месеца. На Нова година бяха пуснати няколко постера, точно когато часовниците удариха полунощ. И както всички знаем – едно лято може да промени всичко.

Какво друго знаем досега?

Netflix пуска сезон 3 на 4 юли тази година (ерго и зарята на постера, която е за Деня на независимостта на САЩ). Действието ще започне година след събитията от края на сезон 2. Очаква се нещата да станат много по-мрачни в град Хоукинс, по думите на продуцента Шон Леви – особено ако чудовището се върне – но вълнението може да се засили и от появата на една млада любов. Синди Холанд, програмен директор в Netflix, каза през юли 2018: „Шоуто е пипкаво за правене. Братята Дъфър и Шон Леви разбират, че залогът е голям. Искат да дадат нещо по-голямо и по-добро от миналата година. Мисля, че ще чудесен сезон. Ще си заслужава чакането.“

Ето и заглавията на отделните епизоди:

Suzy, Do You Copy?

The Mall Rats

The Case Of The Missing Lifeguard

The Sauna Test

The Source

The Birthday

The Bite

The Battle Of Starcourt

Тях знаем от тийзър, пуснат от Netflix. Такъв платформата пусна и преди премиерата на сезон 2.

Да не забравяме и мола. Видеото със заглавията на епизодите не е единственото – след него получихме и „телевизионна реклама“ на местният мол в Хоукинс. В нея Стив (Джо Кери) и колегата му Робин (Мая Хаук) продават сладолед.

Всички от оригиналният актьорски състав се завръщат (Майли Боби Браун, Ноа Шнап, Уинона Райдър, Дейвид Харбър, всички…), както и Макс (Садие Синк) и Били (Дакр Монтгомъри) от предния сезон. Ще видим и нови лица като Кари Елуис, който играе кмета Клайн, и Джейк Бюси, който ще бъде „журналист със съмнителен морал и черно чувство за хумор“. Виждали сме Елуес преди в „The Princess Bride“ и първия „Saw“, а Бюси е играл в сериала „From Dusk Till Dawn“.

Шон Леви добави и че в новите серии ще „има много сърце и хумор“. А по думите на Харбър: „Експериментираме много този сезон и поемаме рискове. Стъпваме в територии, в които никога не сме били досега и е много вълнуващо.“

 
 
Коментарите са изключени за „Stranger Things“ – какво знаем за сезон 3 досега