Бъдни вечер наближава и всеки се чуди как да подреди своите традиционни 7, 9 или 11 ястия на масата. Ако ви е омръзнало от содената питка и опита да сварите ошав, който реално да става за пиене, то Роси ви предлага няколко различни идеи. В следващите дни ще може да прочетете рецептите й за нестандартни постни вкусотии.
Росица Гърджелийска работи във филмовата индустрия, но обича да готви и да пътува. Живее няколко години във Великобритания, преди да се завърне в България. Обича да посещава интересни места по света. В блога на Роси www.primalyum.co.uk може да намерите рецепти за интересна и здравословна храна, както и истории за пътешествия.
Сега ви предлагаме едно постно изкушение по нейна рецепта, а именно – мандаринени корички.
Начин на приготвяне:
Виното с меда и ванилията се загяват до разтопяване на меда. Обелките се накисват за 15 мин във виното. През това време останалите продукти се смесват и разбъркват добре.