shareit

Петте по-добри роли на Саша Барън Коен

| от | |

Новият филм на британския комик Саша Барън Коен излиза по кината у нас този петък. Комедията „Агент полуинтелигент“ или The Brothers Grimsby е истинско предизвикателство за вкуса за кино, дори и за най-големите почитатели на комика. Освен това е предизвикателство и за червата. Както бяха написали Entertainment Weekly: „Гледахме новия филм на Саша Барън Коен… и не ни хареса.“

„Агент полуинтелигент“ е истинска еуфория на простотията, която Барън Коен обича да произвежда, а ние сме виждали много. Но очевидно не всичко. Хуморът на британеца може да бъде наистина хапещ и неуместен, ужасно просташки и зъл на моменти, но винаги има ясна цел и посока. В последната си комедия той изпуска юздите и просто се гаври, заради самата гавра, без тя да има особен смисъл. В последния си филм комикът минава границата на добрия вкус и именно в тази комедия бихте видели най-ужасната секс сцена.

Барън Коен обаче е добър комик. Той има своите много силни моменти и дори добри роли. Член е на комисията на Филмовата академията и снима най-различни в жанрово отношение неща. Част от тях му се получават добре, други – не толкова. За комедиите му и чувството му за мярка и хумор може да се поспори. Едно е сигурно, Саша не е за всеки.

В галерията горе може да видите петте най-добри роли на Барън Коен – от култовия Борат до изпълнението му в „Изобретението на Хюго“.

 
 
Коментарите са изключени за Петте по-добри роли на Саша Барън Коен