CHR хороскоп: необмислени постъпки в края на седмицата

| от Селена Астро |

Седмичен астрологичен обзор (от 03.04. до 09.04.)

За тазседмичния хороскоп трябва да знаете, че седмицата започва с Луна преминаваща през знака Рак. Това разположение на Светилото, което отговаря за емоционалното ни състояние, ще направи повечето от нас изключително интуитивни, грижовни и чувствителни към нуждите на другите през първите два дни от седмицата.

Понеделник и вторник ще бъдат подходящи за занимания със семейни и имотни въпроси, пренареждане на дома или офиса, както и за кулинарни експерименти. Можем да се оставим да бъдем обгрижвани от другите или сами да обгрижваме някого. Хората в помощните професии ще са ефективни и подкрепящи и ще вършат работата си с лекота.

Сряда и четвъртък Луната ще преминава през знака Лъв, което дава предпоставка, всеки по свой собствен начин да търси изява и признание.

Тези дни са добри за творчески занимания, забавления с приятели, флиртове, запознанства с нови и интересни хора, игри или занимания с деца.

Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец ще са най-активни и борбени през периода. Очаква се те да постигнат големи успехи в професионален и в личен план. Някои от тях ще изпъкнат в работа с нестандартността и оригиналните си идеи, други ще успеят да впечатлят обект на своята страст и да затвърдят романс с него.

Петък, събота и неделя Луната ще преминава през знака Дева, най-педантичният и ориентиран към подробностите знак от зодиака.

Тези дни е добре да сме внимателни, ако подаваме документи, държим изпити или провеждаме важни разговори, понеже има риск да ни гледат под лупа и да са особено взискателни към документите, действията или думите ни.

От друга страна не е изключено ситуацията да е обърната и ние да сме критичните и да очакваме прецизност от другите, вглеждайки се във всеки детайл от работата им. Което и от двете да се отнася за нас е важно да се постараем да не се впрягаме от пречките и подробностите по пътя ни към успеха и да не губим от поглед крайната цел.

Най-напрегнати ще бъдат тези дни за подвижните знаци Дева, Близнаци, Стрелец и Риби, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци.

Те може да бъдат въвлечени в конфликт и да им се наложи да защитават позициите си. Добре е докато го правят да се постараят да не накърняват чуждото достойнство и интереси.

През цялата седмица движението на Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите съзнателни нужди и начини за изява, ще съвпадне с това на планетата Уран, небесното тяло символизиращо внезапните промени, независимостта и ексцентричността.

Контактът на двете енергии може да накара повечето от нас, най-вече кардиналните знаци Козирог, Овен, Везни и Рак, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да избягат от рутината и да предприемат необмислена постъпка.

Някои от тях ще се спасят от работа, за да се позабавляват с приятели, други ще променят интериора в жилищата си, размествайки мебелите, закупувайки си нов уред или освежавайки обстановката около тях, а трети ще се впуснат в нестандартни любовни приключения.

Много е важно заетите да са внимателни с флиртовете с непознати, защото съществува опасността, както бързо се е запалила страстта им, така и бързо да изгасне. За това е добре да не прибързват с предложенията и общите планове и да са дискретни в демонстрацията на чувства.

 
 
Коментарите са изключени за CHR хороскоп: необмислени постъпки в края на седмицата