shareit

Том Ханкс може да играе Джепето в игралния „Pinocchio“

| от chronicle.bg |

Том Ханкс в момента преговаря с Disney за ролята на Джепето в предстоящия игрален филм „Pinocchio“. В момента студиото преработва всичките си стари анимационни филми – предстои да видим „Dumbo“, „Aladdin“ и „The Lion King“.

„Pinocchio“ е вторият пълнометражен анимационен филм Walt Disney Animated Studios. Филмът е по романа от 1883 година „Приключенията на Пинокио“, макар че има, разбира се, и известни промени.

Трябва да подчертаем, че преговорите са в толкова ранен етап, че засега няма никакви гаранции за ролята на майстора на играчки и баща на Пинокио.

Режисьор ще е Пол Кинг, а сценарист Симон Фарнаби – и двамата от „Paddington 2“. Снимките се очертава да почнат това лято, така че има много време за кастинг и писане. Disney са си отбелязали месец март 2021 година за премиера на неизвестен проект. Това изглежда удобно място за „Pinocchio“.

Бюджетът е около $150 милиона, така че спокойно може да се надяваме, че Ханкс ще се присъедини към екипа. Защото, нека бъдем частни, той е перфектен за ролята. Това ще е още една иконична роля за Том в кариерата му. Той играе самият Уолт Дисни в „Saving Mr. Banks“, а също така очакваме да го видим и като популярния в Америка Mister Rogers. Ролята ще върне Ханкс към добродушния му семеен имидж. Но нека първо изчакаме кастингът да приключи.

 
 
Коментарите са изключени за Том Ханкс може да играе Джепето в игралния „Pinocchio“