shareit

Скритите послания на ангелските числа – защо винаги ги виждаме

| от |

Когато Али Латъм от Глазгоу, Шотландия преминава през порения процес за смяна на дома и събира багажи, описва цялото преживяване като стресиращо и хаотично. В последствие започва да забелязва числото 33 на съвсем случайни места. Обръща внимание на регистрационните номера, касовите бележки и дори часовника.

Аби ще сподели, че това било послание от ангелите ѝ, които подсказвали, че всичко ще е наред, когато дойде края. Тя е категорична, че най-вероятно нямало да се справи, ако не е виждала цифрите и не е получавала напътствия от своите ангели.

Латъм най-вероятно вярва в нумерологията, която показва, че има някакво магическо присъствие и вибрация от различните цифри. Нумерологията се използва с няколко смисъла – опит да предсказва бъдещето, да оценява евентуалната връзка между двама души и да се опитва да открие щастливите числа и щастливите дати на един човек. Латъм вижда цифрите и сама успява да се успокои, след като ангелите ѝ говорят и това успокоение идва директно от повтарящите цифри.

Според нумерологът Глинис Маккант, повтарящите се тройки са един от най-добрите сценарии за дамата. Причината е, че се свързват с така наречените 333 чудеса. Те са обвързани с емоционалната подкрепа и символизират желанието на човек да започне да се смее и комуникира по-свободно и щастливо. Щом човек види тези числа, той сякаш е инструктиран от вселената да не позволява на миналото да стресира бъдещето.

Какво точно представляват ангелските числа и защо са толкова важни. Според физикът Емили Нюмън, това е манифистация на енергията, сигнал и упътване, че човек е в правилната посока, докато изпитваме трудност. Дори и хората, които не познават ангелските числа, са склонни да изпитват някакво облекчение, когато ги видят. Достатъчно е да се потърси малко информация и емоцията от числата става още по-вълнуваща.

Скептиците биха заявили, че вселената не изпраща никакви сигнали и напътствия, използвайки спиритуалния свят, но хората имат естествената тенденция да търсият странни и повтарящи се проявления, които се случват без никакво усилие. По същият начин, по който виждаме лица в облаците или скалните образувания.

Истинските вярващи не са съгласни с горното описание. За някои хора, ангелските числа имат много по-сериозно натоварване и сила. Мнозина от нумеролозите смятат, че това е напътствие от ангела-хранител, който посочва правилната посока или се опитва да комуникира открито. Няма значение какви са точно основните вярвания, повтарянето и виждането на повтаряне на цяла линия от числа ще донесе на мнозина чистата форма на емоция.

Антропологът Джон Хоупс посочва, че апофенията идва от еволюцията на когнитивното ни съзнание. Това е умението да забелязваме повтарящи се елементи и да откриваме неща, които можем да консумираме и избягваме, неща които можем да повторим и надградим. Всичко това се е инкрустирало в нашето съзнание като възможност за оцеляване и нашите първи прародители са повторили точно тази идея. Тази наука има и още едно качество, това не е просто възможност да откриваме повтаряемост, а дори да я интерпретираме в някакво значение.

Нумерологията произхожда като наука от близо няколко хиляди години и е открита от математици, а не от някакви духовни почитатели, стремящи се да открият логика във всичко. Гръцкият философ Питагор е отговорен за голяма част от нумерологията, след като започва да придава качества на всяка една цифра. Дори повтарящите се числа имат енергия, която Питагор е виждал. Повтарящите се цифри са някакъв мистичен опит за комуникация с по-висши сили, сякаш нещо по-специално ви наблюдава.

След като Питагор е гледал на тази идея толкова много, а огромни дялове от математиката се основават на неговите трудове, то е възможно да допуснем, че този човек е имал някаква логика дори в този сегмент от знания. Нека се запознаем с „вибрацията“ на числата и тяхната интерпретация.

Да се срещне числото 111 е нещо като сигнал, че човек е бил просветлен или сияе, но за някой може да означава, че всичко върви по план. За да има по-рационално обяснение на всички ангелски числа, човек трябва да премине през тях и да помисли как точно ги усеща и как му влияят, няма друг начин.

Ангелските числа са поредица от повтарящи се числа и започват от 000 до 999 и всяка една такава комбинация има особено съобщение. След като се разберат, човек трябва да прегледа смисъла им и да се опита да провери кои влияят. Нека ги разгледаме в очаквания ред.

111 е ангелско число с няколко много специални и познати сценарии. Ако човек види тази комбинация, той трябва да се подготви за идеята, че числото е натоварено с енергия за ново начало. Ако срещнете такива числа, тогава трябва да бъдете сигурни, че вашият ангел ви съобщава за ново начало и нов хоризонт. Ангелски числа с единици са често срещани и при дигиталните часовници, когато виждаме 11:11. Някои от нумеролозите съветват почитателите на тази идея да прекарат точно това време и да помислят много сериозно какво точно искат.

Seeing similar numbers 22:22 on clock. Seeing same similar numbers is called Angel numbers. Angels sending cryptic messages and communicating concept.

222 е послание, което се обвързва с доверието и инстинкта на човек. Подсказва се, че човек трябва да помисли къде точно да инвестира времето си, особено ако се претоварва с работа.

333 вече бяха описани в горните редове, но често се смятат за възможно най-доброто число, което може да бъде открито. Някои нумеролози посочват, че това послание е покана да се навлезе по-дълбоко в същността и да се потърсят по-високи човешки ценности.

444 е послание, което се опитва да ни подскаже да останем целеустремени и да се подготвим да се изправим срещу нашите препятствия. 444 е като послание, че човек не може и не трябва да крие истината. Това също е и числото, което се смята за посланик на бъдещи знания и постижения. То е като сигнал, че сега трябва да се действа и да се подсигури позицията, например тази в кариерата. 444 е послание, което ни подсказва, че е време да направим следващата стъпка, а не да продължаваме да стоим на едно място.

555 е послание, което ни подсказва, че е време за промяна. Това е ангелското число, което съобщава, че човек не трябва да се стреми към абсолютен контрол. Естественото състояние на живота е хаос и точно по тази причина трябва да се стремим към удоволствието. Числото се стреми да ни покаже, че трябва да се насладим на удоволствието и момента. Друго послание е свързано с посланието, че човек трябва да се успокои, когато не е получил отговор, който го вълнува.

666 е числото, което побърква всички почитатели на нумерологията. То е силно ангелско число, поне според нумеролозите и е ориентирано предимно към семейството. Възможно е това число да се появи по време на избор и точно тук човек трябва да се вслуша в ангела или дявола си. Следвайки идеята на нумерологията, това е число, което ни подсказва, че ще превърнем един негатив в позитив.

777 ще ни подскаже, че трябва да се успокоим и да спрем да контролираме всичко. Това може да е и подсказка, че е време човек да стане малко по-духовен и възвишен.

888 е ангелско число, което символизира на човек, че е застинал в една точка и се опитва да излезе от един безкрайно повтарящ се кръг. Това е и съобщение, че не всичко може да се контролира, колкото и да се стараем. Числото е и посланик за баланс в живота.

999 е добрият вестоносец, който ни подсказва, че ще дойдат много хубави новини в живота. Друга алтернатива е, че това е подсказване за развитие и извисяване на съзнанието, личностно развитие и други.

Съветът на повечето експерти е, че не трябва да се игнорират и ангелски числа от две различни цифри. Например ако видите 12-12, то най-вероятно това също е знак, че човек е на правилния път и следва целта си.

Според повечето нумеролози, човек може да проверява ангелските числа и да разбира смисълът им. Ако бъдат пропуснати, те ще се повтарят отново и отново, колкото и да се опитваме да избягаме от тях. Не трябва да забравяте, че ангелските числа се смятат за послание, но ако виждате рождената си дата – например месец и дата на раждане или година, това означава, че следвате пътя на живота си. Обяснението за рождената ни дата е буквално съобщение, че вселената ни проверява, интересува се дали сме щастливи, дали имаме нужда от нещо, приема се за комплимент. Това също така е послание, че човекът трябва да се върне обратно в онзи стадий, когато ще започне да се обича отново.

 
 
Коментарите са изключени за Скритите послания на ангелските числа – защо винаги ги виждаме

Повече информация Виж всички