Тройката, подробностите за които никой не говори

| от |

Хората, които са правили тройка искат да се хвалят с това и го споменават повече от всеки друг сексуален опит. Същевременно, сексът с повече от един партньор е едно от най-големите секс табута, за които много рядко се говори.

За това, блогърката на британския Metro решила да експериментира и на едно място събрала впечатления и неща, за които никой не иска да говори.

1. Няма допирни точки с порно филмите

Някои части от тялото издават смешни звуци докато се удрят едно в друго, потят се много и отнема много време докато се нагласят в най-подходящата позиция. Всичко отнема много повече време отколкото в обикновения секс, нагласяне в перфектната поза за тримата и др., така че това не е перфектният опит за домашно видео.

2. Може да бъде объркващо

Каква поза трябва да бъде направена и какво точно да се случва след това? Как да се координира акта? Когато става въпрос за толкова тела, трябва добре да се организират нещата, за да бъде удобно и за тримата.

3. Смехът не е срамен

Смехът е лесен начин да се отървете от неудобството и да се отпуснете в моментите, когато актът не се случва по план. Не позволявайте срамните моменти да унищожат самочувствието ви.

4. Не става въпрос за ситуация, в която други двама ще ви задоволят

Романтиката и привързаността в такива ситуации се случва само във филмите. В действителност това е просто интензивно преживяване. Не е за хора с чувствително сърце.

th_3ma-sexy

5. Внимавайте с привличането

Ако двама души не чувстват влечение един към друг, тройката може да донесе горчив опит. Това означава, че на един човек ще се падне отговорността да задоволи другите двама участници, а това може да бъде изтощително.

6. Бъдете готови за различни комбинации

Трябва да сте подготвени, че ще ви се случи нещо за първи път. Ако вече сте решили да правите тройка, не трябва да се страхувате да опитате нещо ново.

7. Опитайте се да не пренебрегвате някого

Дори ако някой е по-привлекателен, опитайте се да не прекалявате с фаворизирането защото ще прецакатае нещата, ако някой остане пренебрегнат. Винаги всички трябва да бъдат включени в събитията, макар и минимално.

8. Бъдете готови за орален секс

Каквато и да е комбинация, оралният секс е почти неизбежен.

9. Пригответе се за повече потене от обичайното

С оглед на това, че са три тела в играта, температурата ще бъде по-висока и вероятно ще има повече потене.

10.добрият приятел / приятелка и партньора / партньорката не са добра комбинация за тройка

Ако правите тройка с партньора / партньорката си и най-добър приятел / приятелка, вероятно приятелството никога повече няма да бъде същото. По-добре е да направите това с някой, който рядко виждате или не ви е много близък.

treesome

11. уговорете какво трябва и какво не трябва да се прави

Преди да се впуснете в очакваното преживяване, най-добре е да се разберете, какво е позволено и какво не. По-добре е тези неща да бъдат решени още в началото, а не по време на секса.

12. Бъдете дискретни

Ако искате да го запазите в тайна, внимавайте с кого се забърквате и колко някои от двамата може да пази тайна. Добре е това, което правите да остане между тези четири стени.

13. Използвайте предпазни средства

Това е едно от онези неща, които се бодразбират, но нека да предопредим. Използвайте презервативи и сменяйте презерватива преди смяна на партньора, дори ако сексът е с хора, които добре познавате.

 
 
Коментарите са изключени за Тройката, подробностите за които никой не говори